LG:n palkitut Smart TV-uutuudet mullistavat katselukokemusta entisestään

jtwzubndurdkemuji8yw

Voitettuaan jo kaksi palkintoa edistyksellisestä webOS-käyttöjärjestelmästään LG laajentaa menestyksekästä Smart+ TV -valikoimaansa. Televisionkatselusta tulee LG:n syksyn uusien mallien myötä yhä helpompaa ja hauskempaa.

HELSINKI, 4. syyskuuta, 2014 – LG esitteli CES-viihde-elektroniikkamessuilla tammikuussa ensimmäiset televisiomallit, joissa on yhtiön innovatiivinen webOS-käyttöjärjestelmä. Ensimmäiset webOS-televisiot lanseerattiin keväällä, ja vastaanotto oli lämmin niin kuluttajilta kuin lehdistöltäkin. LG:n Smart+ TV -alustan intuitiivinen webOS-käyttöjärjestelmä palkittiin vastikään Red Dot Award -palkinnolla viestintämuotoilun kategoriassa. Lisäksi LG:n webOS:llä varusteltu 55LB870V-televisio sai EISA:lta juuri Vuoden eurooppalainen Smart TV 2014–2015 -palkinnon. Nyt LG laajentaa voitokasta valikoimaansa lisäämällä mallien ja kokojen määrää, jotta Smart TV:n katselukokemus olisi yhä useamman suomalaisen saatavilla.

Navigointi helpottaa selaamista

LG:n Smart+-televisioita kehutaan muun muassa siitä, että kaikki yhdistetyt laitteet, television lähetykset ja sovellukset löytyvät samasta paikasta. Siksi sisältöä on helppo tarkastella ja valikoissa navigointi on mutkatonta. Käynnistäessäsi LG:n television ensimmäistä kertaa webOS-opas auttaa sinua asetuksissa. Jokainen yhdistetty laite, asennetut päivitykset ja TV-lähetykset näkyvät erikseen, ja voit selata niitä helposti. Kuuluvatko suosikkeihisi TV-lähetykset, Netflix, ViaPlay vai Spotify? Aseta ne näkymään ensimmäisenä, jotta pääset käyttämään niitä nopeasti.

Ladattavat sovellukset ja toistopalvelut

LG:n webOS-käyttöjärjestelmän sisältävän Smart+-television mukana tulee useita sovelluksia ja palveluita, ja LG pyrkii jatkuvasti laajentamaan valikoimaa tuomalla lisää viihdepalveluita ja sovellusvaihtoehtoja. LG Electronics lanseerasi aiemmin tänä kesänä yhtiön sovelluskehityspaketin (SDK) webOS-käyttöjärjestelmälle.

– Yksi pääsyistä webOS:n valitsemiselle Smart TV -malliemme käyttöjärjestelmäksi on sen käyttäjä- ja kehittäjäystävällisyys, sanoo Lorraine Bayram, LG Electronicsin Pohjoismaiden Smart TV -asiantuntija. – Meille on tärkeää auttaa kehittäjiä luomaan sovelluksia, jotka on optimoitu meidän televisiomalleillemme. Se on tärkeää erityisesti nyt, kun johtavaa standardia Smart TV -televisioille ei vielä ole. webOS-ekosysteemin laajentaminen on meille tärkeä prioriteetti.

LG:n vuoden 2014 uudet webOS-TV-mallit sisältävät mm. LED-mallit LB630V, LB650V, LB670V, LB730V ja LB870V sekä ULTRA HD -mallit UB850V, UB950V, UC970V ja UB980V. OLED-televisioihin webOS tulee EC980V, EC970V sekä EC930V-malleihin.

Lisätietoja ja teknisiä tietoja
Lisätietoja tuotteista http://www.lg.com/fi/televisiot/kaikki-televisiot.

Hinta ja saatavuus
Kaikki webOS-Smart+ TV -mallit lanseerataan syksyllä. Hinnat ja tarkempi lanseerausaikataulu ilmoitetaan myöhemmin.