Bosch Unlimited 7 -varsi-imurilla puhdasta jälkeä minimaalisella vaivalla

Boschin innovatiivinen teknologia mahdollistaa vaivattoman siivouksen lopputuloksesta tinkimättä. Unlimited 7 poistaa pölyn ja lian 99,9-prosenttisesti[1] ollen yhtä tehokas kuin johdollinen imuri. Pitkä toiminta-aika ja innovatiiviset toiminnot, kuten 90-asteen kulmaan taittuva varsi, tekevät laitteesta parhaan mahdollisen apurin joka talouteen.

Arkea helpottavia ominaisuuksia

Bosch Unlimited 7 -varsi-imuri on suunniteltu tekemään siivoamisesta mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta. Matalien huonekalujen alta imuroiminen onnistuu seisoen 90-asteen kulmaan taittuvan varren ansiosta, pinnalta toiselle vaihtaminen on vaivatonta ja suuttimen irrottaminen onnistuu helposti ilman käsiä. Perusteellisesta puhtaudesta huolehtivat lattiasuuttimen sisäänrakennetut valot, jotka paljastavat pimeiden nurkkien pölyhiukkaset.

­­– Jokaisessa kodissa on paikkoja, joihin on vaikea päästä käsiksi imurilla. Vetolaatikot, kirjahyllyt ja muut kodin, auton tai veneen pienet tilat ovat kaikki haastavia puhtaana pidettäviä. Imurimme on varusteltu kaikkia arjessa eteen tulevia tilanteita varten. Lisäosat ja suuttimet tekevät laatikonpohjan, patterin taustan tai reissun jälkeisen auton sisustan siivoamisesta nopeaa ja helppoa. Lattiatasolla kyykkiminen ja imurin nostelu ei ole enää tarpeen: jokainen nurkka on käyttäjän ulottuvilla ilman ylimääräistä vaivaa, kertoo yksikönjohtaja Johan Wegelius.

Huipputason suorituskykyä

Luotettava ja pitkäikäinen akku, 66 000 rpm:n moottori ja moottoroitu, itsevalaiseva suutin tekevät Bosch Unlimited 7:stä yhtä tehokkaan kuin johdollinen imuri[2]. Innovatiivinen AllFloor DynamicPower Brush -suutin takaa 99,9-prosenttisen pölynsuodatuksen sopien kaikille lattiapinnoille, kuten parketille, matolle ja laatalle. 20 prosenttia tehokkaampi[3] 3.0 Ah akku kestää yhdellä latauksella jopa 40 minuuttia. Vaihdettavaa Bosch Power For ALL -akkua voidaan käyttää imurin lisäksi kaikissa vihreän malliston Bosch Home & Garden -sähkötyökaluissa.

Eri toimintatilat takaavat aina parhaan mahdollisen siivoustuloksen tilanteesta riippumatta. Auto-tila säätää asetukset sopiviksi lattiatyypin mukaan, Eco-tila pidentää imurin käyttöaikaa ja Turbo-tilassa laitteen imutehosta saadaan irti kaikki.

Uusi Unlimited 7 on saatavilla eri versioina hintaan 579–679 euroa.

Tietoja Unlimited 7 -imurista

  • Äärimmäistä käyttömukavuutta ja suorituskykyä: yhtä tehokas kuin johdollinen imuri[4] huipputehokkaan akun, TurboSpin-moottorin ja moottoroidun suuttimen ansiosta.
  • Useita eri toimintatiloja: Eco-tila pidentää toiminta-aikaa, Turbo-tila lisää imutehoa mahdollistaen puhtaimman mahdollisen lopputuloksen ja Auto-tila säätää laitteen asetukset automaattisesti imuroitavan pinnan mukaan.
  • Helppo ohjailtavuus ja liikuteltavuus sekä vaivaton käyttö useiden kekseliäiden ominaisuuksien ansiosta.
  • Yhdellä latauksella jopa 40 minuuttia käyttöaikaa.
  • Ergonomisesti muotoiltu ja kevyt (runko-osa painaa vain 1,4 kg).

[1] Mitattu imuroitaessa Turbo-tilassa kovia lattioita, joissa halkeamia Turbo-tilassa asetuksen EN 60312-1:2017 mukaisesti.

[2] Laite ylsi Turbo-tilassa johdollisilta pölynimureilta Komission asetuksessa (EU) No 666/2013 vaadittuun imutehoon (mitattu EN 60312-1:2017 mukaisesti).

[3] Verrattuna Unlimited 6 -sarjan 2.5Ah 18V Power For ALL -akkuun.

[4] Laite ylsi Turbo-tilassa johdollisilta pölynimureilta asetuksessa (EU) No 666/2013 vaadittuun imutehoon (mitattu EN 60312-1:2017 mukaisesti).