Uudet Lapetek-liesituulettimet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapetek-liesituuletinmallisto on uudistunut niin ulkonäöllisesti kuin teknisiltä ominaisuuksiltaan. Samalla malleihin on lisätty uusia värivaihtoehtoja. Laitteiden ulkonäköä on kehitetty entistäkin linjakkaammaksi ja teknisiä ominaisuuksia on parannettu muun muassa imutehon, energiatehokkuuden ja äänitason osalta.

Laitteiden muotoilu on yleisilmeeltään moderni ja linjakas, mikä sopii kaikenlaisiin keittiöihin. Uusi slim-muotoilu yhdistettynä useampaan värivaihtoehtoon (rst, valkoinen, musta) takaavat sen, että valikoimasta löytyy soveltuva malli jokaiseen keittiöön.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan uusi mallisto on ylivertainen. Jo ennestään hyvää kärynkeräystä on tehostettu imutehoa lisäämällä ja uusi moottori on aiempaa tehokkaampi. Asennuksen helpottamiseksi tuotteissa on mukana helpposäätöinen asennuslista. Käyttömukavuutta on parannettu selkeäkäyttöisillä ja taustavalaistuilla Soft Touch-kytkimillä. Liesituulettimien työskentelyvalo on lähes kaksi kertaa edellistä tehokkaampi ja tuottaa tasaisen valon valaistavalle liedelle. Valaistus on myös himmennettävissä kolmiportaisesti.

Ekologisuus on otettu huomioon laitteen suunnittelussa ja lisävarusteena laitteisiin on saatavilla pestävä ja pitkäikäinen Long-Life-aktiivihiilisuodatin. Laitteisiin on saatavilla myös jatkohormit kupuja vastaavissa väreissä: rst, valkoinen ja musta.

Vuoden 2021 alussa mallisto täydentyy myös uudistetulla, huippuimuria ohjaavalla Lapetek Jona Slim X1 -mallilla, joka on saatavilla 60 cm ja 90 cm leveinä malleina (väreinä rst, valkoinen, musta).