Kahvimaailman uudet polut: Kiinalaista espressoa ja futuristinen design-kahvikone

a7d1075b27af9524_800x800ar

Helsinki 14.8.2015 : NESCAFÉ Dolce Gusto etsii jatkuvasti uusia tapoja tarjota suomalaiskuluttajille korkealaatuisinta kahvia. Uuden NESCAFÉ Dolce Gusto STELIA -kahvikoneen sekä Espresso Yunnan -kahvimaun lanseeraus nostaa kahvialan innovaatioiden rimaa ja tuo suomalaisille kuluttajille uusia kahvielämyksiä.

Suomalaiset juovat keskimäärin 3,8 kupillista kahvia päivässä, mikä tekee suomalaisista maailman eniten kahvia juovan kansan. Useimmat suomalaiset omistavat kahvinkeittimen ja ovat tottuneet kolumbialaisen Arabica-suodatinkahvin makuun. Uudet mieltymykset kuitenkin valtaavat alaa nopeimmin kasvavassa kahvikategoriassa, kapselikahveissa, joiden myynti kasvoi jopa 32 prosenttia vuonna 2014. 

Vastatakseen näihin kahvinjuojien uusiin mieltymyksiin NESCAFÉ Dolce Gusto lanseeraa markkinoille kaksi uutta tuotetta:

– Esittelemme uuden, rajoitetusti saatavilla olevan kahvisekoituksen uusista kahvimauista innostuneille suomalaisille kuluttajille. Sekoituksen kahvipavut ovat saman sadon papuja, jotka kasvavat pilvien suojaamilla pengerviljelmillä Yunnanin maakunnassa Kiinassa. Olemme myös kehittäneet uuden kahvikoneen, jossa skandinaavinen muotoilu yhdistyy kahvin keittämistä helpottavaan teknologiaan. Molemmat uutuudet ovat tulosta jatkuvasta työstä uusien innovaatioiden ja kahvielämysten luomiseksi, sanoo Benedicte Flamand, NESCAFÉ Dolce Guston Pohjoismaiden viestintäpäällikkö.

Futuristista inspiraatiota ja minimalistista muotoilua

Futuristinen muotoilu yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan kuvaa hyvin uutta NESCAFÉ Dolce Gusto STELIA -kahvikonetta. Kosketusnäyttö ja automaattinen kapselinpidike mahdollistavat kahvinkeittämisen sekunneissa. Jokainen kapseli sisältää ihanteellisen määrän aitoa kahvia, jolloin tuloksena on aina täydellinen kuppi kahvia. Käyttäjäystävällinen STELIA sopii pohjoismaiseen makuun, sillä se on pieni ja läpinäkyvä kone, jossa ei ole näkyviä painikkeita.

– Kokemuksemme mukaan pohjoismaiset kuluttajat ovat mieltyneet yksinkertaiseen, minimalistiseen ja käytännölliseen muotoiluun. STELIA yhdistää futuristisen ulkomuodon tämän skandinaavisen muotoilutrendin kanssa, kertoo Benedicte Flamand.

Kiinalaista cru-kapselikahvia rajoitetun ajan

Mahdollisuudet tuottaa korkealaatuista kahvia Kiinassa ovat johtaneet NESCAFÉ Dolce Guston uuteen Espresso Yunnan -kapselimakuun. Yunnan-kahvin lanseeraus antaa suomalaisille mahdollisuuden nauttia ensiluokkaista laatukahvia koska tahansa.

Espresso Yunnan on tehty 100 % käsinpoimituista Arabica-pavuista, jotka on kasvatettu pilvien suojelemilla pengerviljelmillä vuoristomaisessa Yunnanin maakunnassa. Uudet Yunnan-kapselit sisältävät harvinaista, vuoden 2015 cru-kahvia. Kahvin maku on hyvin hienovarainen ja intensiivinen, ja siinä on vivahde makeaa passionhedelmää. Vuosi 2015 oli erinomainen satovuosi:

– Espresso Yunnanille luonteenomaisen, hienovaraisen ja hedelmäisen kahvin aromin on saanut aikaan Kiinan vuoriston viime vuosien ilmasto, joka on suojellut kahvipapujen vivahteita ja mehukkuutta. Tämän tuloksena kahvi koostuu 100 % käsinpoimituista, saman sadon kahvipavuista, Benedicte Flamand sanoo.

NESCAFÉ Dolce Gusto STELIA -kahvikone ja NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Yunnan ovat myynnissä valikoiduissa liikkeissä syyskuussa 2015 alkaen suositushintaan 189€ ja 6,79€. Tuotteet ovat saatavilla myös NESCAFÉ Dolce Guston verkkokaupassa: www.dolce-gusto.fi/stelia ja www.dolce-gusto.fi/yunnan

Faktaa: NESCAFÉ Dolce Gusto STELIA
• Kosketusnäyttö ja automaattisesti toimiva kapselinpidike mahdollistavat laatukahvin sekunneissa
• Ei näkyviä painikkeita intuitiivisen ja innovatiivisen teknologian ansiosta
• Automaattinen kapselinsulkemisjärjestelmä, mikä tekee kahvin keittämisestä helpompaa ja elegantimpaa
• Läpinäkyvä kaula ja punaiset virtajohdot antavat modernin, teollisen tyylin
• STELIA on saatavilla kolmessa eri värissä: mustana, valkoisena ja hopeisena
• Sopii sekä kuumien että kylmien juomien valmistukseen

Faktaa: NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Yunnan
• Korkealuokkainen espressokahvi Kiinasta
• Käsinpoimittuja, 100 % saman sadon Arabica-papuja
• Kahvipavut on kasvatettu pilvien suojaamilla pengerviljelmillä, minkä vuoksi pavuista tulee vivahteikkaita ja mehukkaita§
• Vahvuudeltaan keskitason cru-kahvi
• Intensiivinen kahvinmaku, jossa voi aistia passionhedelmän vivahteita

Muut uudet Nescafé-maut ovat:
Macaron Green Tea: Hienovarainen, hedelmäinen ja innostava vihreä tee. Makean vadelmamacaronin maku, jota raikastaa vihreän teen hienovarainen ja raikas vivahde.
Citrus Honey Black Tea: Virkistävä ja pehmeä teejuoma. Mustan teen tasapainoista makua virkistävät pehmeä hunaja ja kirpeät sitrusmaut, joihin sisältyy veriappelsiinia, limeä ja punaista greippiä.
Molemmat maut ovat saatavilla valikoiduista liikkeistä sekä verkkokaupassa osoitteessa www.dolce-gusto.fi syyskuussa 2015.

Vuoden 2016 alussa NESCAFÈ Dolce Gusto lanseraa myös Soy cappuccinon: Ensimmäinen kapselikahvikoneille lanseerattu laktoositon vaihtoehto maitokahville.