HUIPPUTELEVISIO SAAPUU MARKKINOILLE SUOMESSA – LG:N ODOTETTU ULTRA HD 4K OLED ON VIHDOIN TÄÄLLÄ

eg960v_panther_4koled_webbild2_pieni

Kesällä LG tuo ensimmäisen 4K-resoluutioisen OLED-TV:n Suomen markkinoille, ja syksyn aikana tulee kolme muuta OLED-mallia. OLED-tekniikan ja 4K-resoluution yhdistelmä takaa markkinoiden parhaan kuvanlaadun.

Helsinki, 1. heinäkuuta 2015 – Vuoden odotetuimmat TV-mallit saapuvat vihdoin Suomeen. LG:n laajentaessa valikoimaansa arvostettua OLED-tekniikkaa hyödyntävillä malleilla on aika esitellä superohut Ultra HD 4K -resoluutioinen TV. Ensimmäinen 4K OLED -malli EG960V tulee kauppoihin myyntiin 55 ja 65 tuuman koossa jo heinäkuussa. Myöhemmin tämän vuoden aikana tulee kolme muuta mallia, joista kaksi on 4K-resoluution televisioita.

– Vuonna 2013 LG toi ensimmäisenä maailmassa markkinoille OLED-tekniikkaa hyödyntävät televisiot, joiden kuvanlaadusta ja muotoilusta se on saanut lukuisia palkintoja. Nyt otamme uuden kehitysaskeleen ja ylpeänä tuomme kaikkien Pohjoismaiden kotiteatteriharrastajien saataville ensiluokkaisen 4K OLED -TV:n, sanoo Erik Åhsgren, LG Electronicsin Home Entertainment -liiketoimintayksikön Pohjoismaiden tuoteasiantuntija. OLED-tekniikan 4K-resoluutioiset upeat mustan sävyt, kontrasti ja väritoisto sekä yksityiskohdat saavat minut vakuuttuneeksi siitä, että LG tarjoaa markkinoiden parasta kuvanlaatua.

Ensimmäisenä markkinoille saapuu lippulaivamalli LG EG960V, kaareva OLED-tekniikkaa hyödyntävä 4K-resoluutioinen malli, jota on saatavilla 55 ja 65 tuuman koossa. Vastaava tasainen malli LG EF950V saapuu markkinoille lokakuussa. Kolmas 4K OLED-malli on kaareva 55 tuumainen LG EG920V. Lisäksi markkinoille tulee LG EG910V, kaareva 55 tuumainen OLED-TV, joka on varustettu Full HD -resoluutiolla. Molempien odotetaan saapuvan markkinoille syksyn aikana.

OLED-tekniikan ja 4K-resoluution yhdistelmä takaa loistavan kuvanlaadun, jossa OLED-tekniikan yksittäisvalaistut pikselit luovat täydellisen mustan sävyn ja käytännössä äärettömän kontrastisuhteen sekä täydellisen katselukulman, kun taas 4K-resoluutio takaa erittäin yksityiskohtaisen kuvan. Tämä on täydellinen teknologian yhdistelmä kuluttajille, jotka hakevat laadukasta katselukokemusta. Katso lisätietoa LG OLED TV:stä:
http://www.lg.com/fi/HEProductExperiencePage/tv/oledTV_overview.

Kaikille uusille malleille yhteistä on, etteivät ne ole pelkästään varustettu OLED-tekniikalla vaan myös LG:n Smart TV webOS -järjestelmällä ja niiden mukana tulee myös intuitiivinen Magic Remote -kaukosäädin. Tarjolla on toki myös paljon sovelluksia kuten Netflix ja YouTube, joilla voi toistaa 4K-sisältöä, jos käytössä on kyseistä resoluutiota tukeva malli.

LG sai aiemmin tänä vuonna ”Netflix Recommended TV”-laatumerkinnän Yhdysvalloissa vuoden 2015 Ultra HD 4K TV-malleistaan, jotka on varustettu webOS 2.0 -järjestelmällä, käyttäjäystävällisellä Smart TV -käyttöliittymällä, nopeilla käynnistyssovelluksilla ja ominaisuudella, jonka avulla sovellusten ja muun sisällön välillä pystyy liikkumaan saumattomasti. Tämä kunniaosoitus on kohdistettu tietenkin myös OLED-malleille, joten LG:n 4K OLED -television hankkivat kuluttajat saavat varmasti ensiluokkaisen Smart TV -elämyksen yhdessä upean kuvanlaadun kanssa.

Hinnat ja saatavuus

  • LG EG960V saapuu kauppoihin heinäkuun toisella viikolla. 55 tuumaisen mallin suositushinta on 4 999 euroa ja 65 tuumaisen 7 499 euroa.
  • LG EF950V-mallin odotetaan saapuvan 65 ja 55 tuuman koossa lokakuussa samaan suositushintaan kuin vastaava kaareva malli (katso yllä).
  • LG 55EG920V ja LG 55EG910V -mallien odotetaan saapuvan syskyllä. 4K-mallin suositushinta on 4 199 euroa ja Full HD -mallin 2 299 euroa.