Pyykki puhtaaksi ja kuivaksi tiedostavasti: Bosch esittelee pyykinpesukoneiden ja kuivausrumpujen uuden sukupolven, jossa on älykkäitä ominaisuuksia

ax3cbmkjcye12e0rmlln

Pyykki puhtaaksi ja kuivaksi tiedostavasti:

Bosch esittelee pyykinpesukoneiden ja kuivausrumpujen uuden sukupolven, jossa on älykkäitä ominaisuuksia

  • Huippuluokan tarkkuusteknologiaa: Kaikki Serie 8- ja Home Professional -koneet on uudistettu.
  • Ensiluokkaista muotoilua: selkeämpi ilme, muista erottuvat kohokohdat
  • Täydellinen automaattinen annostelu: i-DOS 2.0 ja automaattiset ohjelmat
  • Kaikkien aikojen perusteellisin pesu: 4D Wash System, Intensive Plus -vaihtoehto
  • Automaattisen täydellistä kuivaamista: Home Connect 2.0 ja Smart Dry
  • Jokainen koneellinen helposti ja tehokkaasti: AutoClean (ei enää itse tehtävää nukkasuodattimen puhdistusta)
  • Helpottaa silittämistä – tai auttaa pääsemään siitä eroon kokonaan: Iron Assist -raikastusohjelmat

MÜNCHEN, Saksa – Vuonna 2018 Bosch siirtyi kätevään ja automaattiseen pyykinkäsittelyyn täysautomaattisen pyykinpesukoneensa avulla. Nyt otetaan seuraava askel. Premium-sarjaan lisätään uudenlaista tarkkuutta. Series 8- ja Home Professional -pyykinpesukoneiden ja -kuivausrumpujen uusi muotoilu tekee vaikutuksen. TFT-tekstinäytöt helpottavat käyttämistä. Suurimman vaikutuksen tekevät kuitenkin uusimman sukupolven älykkäät ja kätevät toiminnot. Kun pyykki halutaan käsitellä täydellisesti, käytännöllisesti ja helposti kestävän kehityksen vaatimukset täyttävän sekä ympäristötietoisen ratkaisun avulla, tämä valikoima on oikea valinta. Huipputason mallit eli pyykinpesukoneet WAV28E41 ja WAV28K40 sekä kuivausrummut WTX87E40 ja WTX87M40 täyttävät kaikki toiveet. Uusi valikoima sisältää ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin.

Älykästä pyykinkäsittelyä: Home Connect 2.0

Home Connect helpottaa pyykinkäsittelyä ja auttaa oman ajan lisäämisessä. Home Connect tarjoaa nyt uusissa premium-luokan pyykinpesukoneissa toimivan Smart Dry -ohjelman. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu tekevät tiivistä yhteistyötä kehittyneen sensoriteknologian ja älykkään suunnittelun avulla. Pyykinpesukone lähettää edellisen pesukerran parametrit (ohjelma, täyttötaso ja jäännöskosteus) kuivausrumpuun. Juuri oikeat kuivausasetukset valitaan automaattisesti niiden perusteella. Tämä ominaisuus on käytettävissä Home Connect 2.0 -yhteensopivissa kuivausrummuissa ja kaikissa Bosch Home Connect -pyykinpesukoneissa. Sen ansiosta pyykki hoidetaan täydellisesti hieman helpommin.

Täydellinen pesuaineen annostelu joka kerralla

i-DOS siirtyy nyt seuraavaan vaiheeseen. Boschin älykäs automaattinen i-DOS-annostelutoiminto mittaa pesuaineen millilitran tarkkuudella pyykin ja ympäristön hyödyksi. Annostelusäiliöitä on nyt kolme. Niistä kahta käytetään automaattisessa nestemäisen pyykinpesuaineen ja huuhteluaineen annostelemisessa. Säiliöt on helppo täyttää, koska niihin pääsee käsiksi kätevästi. Toisen säiliön sisältö voidaan vaihtaa helposti, koska sen koko on pienempi. Kolmannen säiliön ansiosta voidaan lisätä erikoispesuaineen, valkaisuaineen tai jauhemaisen pyykinpesuaineen kaltaista ainetta manuaalisesti. i-DOS on nyt entistäkin helpompi keino saada täydellisesti pestyä pyykkiä, varsinkin kun se yhdistetään Boschin automaattisiin ohjelmiin. Niitä käytettäessä älykkäät sensorit tunnistavat pyykin määrän, tekstiilien tyypin ja likaantumisen automaattisesti ennen kuin juuri oikea pesuohjelma valitaan. Tarkat annostelupumput lisäävät tarvittavan määrän pesuainetta, joten pyykinpesukone toimii täysin automaattisesti.

Erittäin suorituskykyinen peseminen nousee uudelle tasolleInnovatiivinen 4D Wash System varmistaa tarkalleen oikean veden määrän. Täydentävä kiertovesipumppu ja vesisuihku varmistavat, että pyykki pestään aktiivisesti. Tällöin pesuaineen pesuvoima hyödynnetään täysimääräisesti, joten pyykistä tulee puhtaampaa entistä nopeammin myös pestäessä suuria määriä kerrallaan. Pinttyneimmätkin tahrat puhdistuvat. Vesi suihkutetaan pesutunneliin, joka muodostuu, kun pyykki pyörii rummussa. Tällöin pyykki imee veden itseensä tehokkaammin ja puhdistuu perusteellisemmin. Jos pyykki on erittäin likaista, Bosch ottaa käyttöön enemmän keinoja: Intensive Plus -vaihtoehdon. Vaikka rumpu olisi täpötäynnä eli pestään yhdeksän kiloa pyykkiä, täydelliset tulokset saavutetaan pesemällä pyykkiä puoli tuntia pidempään.

Kun nukka poistetaan kuivausrummusta vain kahdeksan kertaa vuodessa 160 kerran sijasta, kuivaamisesta tulee mukavampaa.

Bosch nostaa kuivausrummut täysin uudelle tasolle. Bosch SelfCleaning Condenser saa nyt seurakseen AutoClean-toiminnon. Se tekee nukan poistamisesta helpompaa. Perinteistä luukussa sijaitsevaa ja jokaisen kuivauskerran jälkeen eli 160 kertaa vuodessa puhdistettavaa nukkasuodatinta ei enää ole. Älykäs järjestelmä kerää nukan kuivausrummun alaosassa sijaitsevaan erilliseen säiliöön. Se tarvitsee tyhjentää vasta noin 20 kuivauskerran jälkeen eli keskimäärin kahdeksan kertaa vuodessa. Älykkäät sensorit ilmoittavat tyhjennystarpeesta. Siksi kuivausrumpu kuivaa aina tehokkaasti. Kun perinteisten kuivausrumpujen nukkasuodattimet täyttyvät nukasta, niiden energiatehokkuus heikkenee. AutoClean-kuivausrummut puolestaan kuluttavat vain vähän energiaa koko elinkaarensa ajan.

Helpompaa silittämistä: Iron Assist

Toinen Boschin kuivausrumpujen uusi ominaisuus on Iron Assist -toiminto. Monissa kodeissa silittämistä odottavien vaatteiden korit täyttyvät. Pohjimmaiset vaatekappaleet muuttuvat kokoon painuessaan yhä ryppyisemmiksi, joten niiden silittäminen on yhä vaikeampaa. Iron Assist siirtää tämän ongelman historiaan. Rypyt poistetaan työvaatteista, paidoista ja puseroista helposti höyryn avulla, joten niitä ei välttämättä tarvitse enää silittää. Samalla ne raikastetaan.

Käytännöllistä pesemistä kaikkiin tarpeisiin

Kun pyykin peseminen uudistetaan, lopputuloksena saadaan puhtaampien vaatteiden lisäksi käytännöllisempi pesemisprosessi. Siksi uusissa premium-malleissa on AutoStain Plus -toiminto. Se poistaa jopa 16 tahratyyppiä. Sensorien ohjaamien automaattisten ohjelmien lisäksi käytettävissä on useita erikoisohjelmia esimerkiksi allergikoille, hellävaraisuutta tarvitseville tekstiileille ja liikuntavaatteille. Pyykkiä voi lisätä kesken kaiken. Kun Start/Stop-painiketta painetaan, luukku avautuu kokonaan ja pesurumpuun voi lisätä unohtuneen sukan, T-paidan tai vaikkapa käsipyyhkeen.