Philips AquaTrio imuroi ja moppaa yhdellä kertaa

qih4lxk5gtsq7zrcqxrk

Philipsin AquaTrio on pölynimuri, joka myös moppaa – aina puhtaalla vedellä. Hoidat sillä yhdellä kertaa kovien lattiapintojen imuroinnin, moppauksen ja kuivaamisen – säästäen samalla jopa 50 % aikaa ja vaivaa. Lattioiden puhdistaminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta.

Philipsin ensimmäinen moppaava imuri AquaTrio tarjoaa perusteellisen märkäpuhdistustuloksen aiempaa vähemmällä vaivalla. Nopeasti pyörivien mikrokuituharjojen avulla AquaTrio puhdistaa lian, tahrat ja nesteet tehokkaasti, myös ilman puhdistusainetta, käytettiinpä laitetta sitten kylmällä tai lämpimällä vedellä. Harjojen pyörimisnopeus luo ilmavirran, jonka ansiosta lattia jää lähes kuivaksi. AquaTrio sopii kaikille koville lattiapinnoille, makuuhuoneen parkettilattiasta kylpyhuoneen kaakelipintoihin.

– Kaunista ja siistiä kotia arvostetaan entistä enemmän, mutta samalla puhdas lopputulos halutaan saavuttaa mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisesti. AquaTriolla voi puhdistaa yhdellä vedolla lattialle tippuneen murokulhon sirpaleineen ja maitoineen. Laite tarjoaa uudenlaisen tavan siivota helposti ja vaivattomasti, sanoo Philips-pölynimureiden Pohjoismaiden markkinointipäällikkö Jessica Sars.

Sen lisäksi että AquaTrio puhdistaa nopeasti, se myös puhdistaa perusteellisesti. Philipsin uusi moppaava imuri on saanut ECARF*-allergiasertifikaatin ja se poistaa 99,95 prosenttia kissojen ja koirien allergeeneista, pölypunkeista ja siitepölystä. AquaTriossa on erilliset vesisäiliöt likaiselle ja puhtaalle pesuvedelle, joten lattioita ei tarvitse enää mopata samalla likavedellä. Järjestelmän ansiosta lattian puhdistus tapahtuu aina puhtaalla vedellä ja lika sekä allergeenit päätyvät likavesisäiliöön. Yhdellä vesisäiliöllä voi puhdistaa 60 neliötä lattiapinta-alaa ja LED-lamput osoittavat, kun vesisäiliö tulee taas täyttää.

– Olemme keskittyneet AquaTrion kehittämisessä korkean suorituskyvyn lisäksi myös ympäristötekijöihin. Laite käyttää noin 50 % vähemmän energiaa kuin tavallinen imuri sekä 70 prosenttia vähemmän vettä verrattuna perinteiseen moppaukseen, sanoo Jessica Sars.

AquaTrio kuuluu märkäpuhdistuksen tuotesarjaan, johon kuuluu myös täysin ilman kemikaaleja puhdistava, kannettava höyrylaite:

  • SteamCleaner Multi FC7008 ja FC7012, kannettava höyrylaite (väreinä kirkkaanvihreä ja sininen)
  • Sweep & Steam Floor Cleaner FC7020, yhdistetty lakaisin ja höyrypuhdistin 
  • Steam Floor Cleaner FC7025, höyrypuhdistin ilman lakaisuominaisuutta

*European Centre for Allergy Research Foundation

AquaTrion suositushinta on 399 € (sis. alv. 24 %) ja se tulee myyntiin valikoituihin Prisma-tavarataloihin syksyllä 2014.