Kotikokin herkulliset unelmat: Italialaisen Steelin upeat, ylivoimaiset kaasuliedet sekä keittiökokonaisuudet nyt myös Suomessa

fd10f9a5-14df-4cfe-9e63-866168e9c4c1-main_image
• Steelin lippulaivamallisto, perinteikkään kaunis Cucina ASCOT tarjoaa yli 50 erilaista mahdollisuutta räätälöidä unelmien keittiö. • Muotokieleltään erilainen, moderni GENESI tarjoaa samat vaihtoehdot kuin ASCOT. SINTESI on pelkistetyn kaunis, ruostumattomasta teräksestä valmistettu mallisto. • Yrityksen kehittämällä Combi-Steam-höyrysähköuunilla valmistuvat suussa sulavat, terveelliset herkut.

Kaasuvalon maahantuomat ja Habitare-messujen ehdottomat helmet ovat italialaisen Steel-yrityksen laadukkaat kaasuliedet ja keittiökokonaisuudet, jotka edustavat alansa huippua. Kolmen malliston vapaasti seisovat kaasuliedet sähköuuneineen valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista: esimerkiksi kaasulieden runko ja uuni on paksua, ruostumatonta terästä ja uuniluukku on turvallista, kolminkertaista lasia. Mallistojen runsaista vaihtoehdoista voi valita itselleen pelkän kaasulieden, saarekkeen tai keittiökokonaisuuden.

Liesien muotoilu on viimeisteltyä, italialaista designia ja esimerkiksi keittotason kulmat on pyöristetty kauniisti sekä käytännöllisesti. Liesien tukevat, korkeaprofiiliset valurautaiset keittoritilät on varustettu naarmuttumattomilla suojilla. Liesissä onOne touch -sytytys, ja uuneissa on elektroninen uunin ajastusohjaus sekä uunipeltien teleskooppiohjaimet, jotta uunin sisäpinnatkaan eivät naarmuunnu.

Innovatiivista huipputekniikkaa edustaa esimerkiksi Combi-Steam-höyrysähköuuni, jota on mahdollisuus saada ASCOT ja GENESI malleissa. Uunin perinteiset vastukset, tuuletin ja grilli yhdistettynä höyryyn luovat Combi-Steam-mekanismin, jolla voi valmistaa terveelliset, monenmoiset suussa sulavat herkut.

Steelin tarjoamat sähköuunit ovat kokonaistilavuudeltaan markkinoiden suurimpia. Lasisen uuniluukun tilalle voi halutessaan saada myös umpinaisen luukun.

Lippulaiva ASCOT on elegantti kaasuliesimallisto, ja se edustaa perinteikästä italialaista designia kahdeksassa upeassa värissä. Oman ASCOTinsa voi valita yli 50 mallin joukosta. Vapaasti seisovat liedet ovat leveydeltään joko 70, 90, 100 tai 120 cm. Lieteen voi valita metalliset säätönupit ja kahvat neljästä eri vaihtoehdosta, joten valinnanvaraa on.

Esimerkiksi 70 cm:n ASCOT-kaasuliesi on mahdollista valita vaihtoehtoisesti joko neljän kaasupolttimon keittotasolla tai neljän keittoalueen induktiotasolla. Lieden alaosassa on CombiSteam-höyrysähköuuni. Kaasuliesi on mahdollista tilata myös kahdella sähköuunilla.

Suuremmat liesimallit, 90 cm:n ASCOT ja sitä leveämmät liedet, tarjoavat neljä vaihtoehtoista keittotasomahdollisuutta riippuen siitä, kuinka monta poltinta halutaan, ja valitaanko lieden keskelle rst-parila, vai induktiotaso kuudella keittoalueella. Liedessä on vartaan ja pizzakiven lisäksi wok-kehikko keittotasolle.

Tämän lisäksi ASCOT 100 cm tarjoaa mahdollisuuden valita kaasulieden kahdella sähköuunilla, joista toiseen voidaan valita CombiSteam-höyrytoiminnolla varustettu uuni. Vaihtoehtoisesti voi valita lieden kolmella sähköuunilla. Mitä suurempi liesi, sitä enemmän herkkuja on valittavana. ASCOT 120 -kaasulieteen voi valita seitsemän polttimoa, rst-parilan tai valurautaparilan sekä rasvakeittimen.

Moderni GENESI on minimalistisen esteettinen kaasuliesi, jota on saatavana moderneissa väreissä. Mallisto poikkeaa ASCOTista muotoilultaan ja väreiltään, mutta se tarjoaa toiminnoiltaan ja leveydeltään samat kaasuliesivaihtoehdot kuin ASCOT, eli l 70 cm:n, 90 cm:n sekä 100 cm:n ja 120 cm:n kaasuliesiä.

SINTESI on ruostumattomasta teräksestä valmistettu käytännöllinen keittolaite yksilölliseen keittiöön. Lieden kaunis teräksenharmaa, viisto ulkonäkö ja upotetut säätönupit sekä huoliteltu, selkeä muotokieli tekevät SINTESIstä modernin kauniin. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu laadukas SINTESI on helppo ylläpitää ja puhdistaa.

SINTESI-kaasuliesien perustoiminnot ovat samat kuin ASCOTissa ja GENESIssä. Pienin yksikkö on 70 cm:n SINTESI-kaasuliesi yhdellä sähköuunilla ja kahdella keittotasovaihtoehdolla. SINTESI 90 cm, 100 cm ja 120 cm ovat kahdella sähköuunilla varustettuja kaasuliesiä, ja ne tarjoavat jo useamman keittotasovaihtoehdon.

Räätälöity keittiö Steelin ASCOT-, GENESI- ja SINTESI-mallistot tarjoavat mahdollisuuden rakentaa itselleen unelmien keittiö. Kaasuliesiin voi yhdistää yhteen sointuvat keittiökokonaisuudet ruostumattomasta teräksestä valmistetuista moduuleista, kuten erilaisista ruoanvalmistustasoista teleskooppipistorasiayksiköillä, keittiöaltaista kaapistolla tai vetolaatikostolla, vetolaatikosto kaapistoja tasoilla eri mitoissa, liesituulettimesta, taustalevyistä, integroiduista tiskikoneista, keittiön seinäkaapistoista ja jääkaapista.

Neste- tai maakaasulla toimivat liedet sopivat hyvin niin kerros- kuin omakotitaloonkin. Kaasulaitteiden asennuksia voi tiedustella Kaasuvalo Oy:stä, joka on sertifioitu C-luokassa säädettyjen vaatimusten mukaisesti.

Kaasuliesien hinnat:

SINTESI alk.3400 €

GENESI alk.3829 €

ASCOT alk.  4559 €

Linkit