Bosch SensorSecure: Automaattinen virrankatkaisu lisää silittämisen turvallisuutta

lu2w8w93oalhdrepyrtd

Bosch-silitysrautojen uusi SensorSecure-toiminto tunnistaa milloin kahvasta päästetään irti ja sammuttaa silitysraudan. Uudelleen lämpeneminen tapahtuu todella nopeasti, kun kahvasta otetaan taas kiinni. Älykäs toiminto lisää turvallisuutta.

Moni on ollut huolissaan siitä unohtuiko silitysrauta päälle, selviää Bosch-kodinkoneiden tekemästä pohjoismaisesta tutkimuksesta*. Automaattisesti virran katkaiseva SensorSecure-toiminto on vastaus kuluttajien huoleen. Helppokäyttöinen SensorSecure on turvallisin Bosch-silitysrauta.

Tutkimuksessa yli puolet vastaajista piti tärkeänä, että silitysrauta kuumenee nopeasti ja 45 prosenttia oli sitä mieltä, että automaattinen virrankatkaisu olisi tärkeä ominaisuus. SensorSecure täyttää molemmat toiveet.

Älykkäitä toimintoja

Automaattisen virrankatkaisun lisäksi silitysraudassa on muitakin älykkäitä toimintoja, jotka pitävät hyvää huolta silitettävistä materiaaleista. AntiShine-toiminto estää tummia materiaaleja muuttumasta kiiltäviksi kovissakaan silityslämmöissä ja on hellävarainen herkille materiaaleille. Paljon silitettäessä eri materiaaleja ei tarvitse lajitella, sillä i-Temp-toiminto huomioi eri materiaalit ja säätää lämpötilan oikeaksi. Silitysraudan kärki kulkee helposti nappien ja vetoketjujen ympäri ja pohja on käsitelty niin, että se liukuu helposti kankaan päällä.

Viisi vinkkiä: näin silität kauluspaidan

Tutkimuksen mukaan* kolme neljästä vastaajasta ilmoitti silittävänsä useimmiten kauluspaitoja. Näillä vinkeillä paidan silittäminen onnistuu:

1. Silitä ensin kaulus. Silitä se molemmin puolin, ja aloita takapuolelta saadaksesi parhaan lopputuloksen.
2. Silitä seuraavaksi paidan kalvosimet. Varmista, ettei kalvosimia ole napitettu, ja silitä molemmin puolin.
3. Laskosta hiha sileästi lautaa vasten ennen kuin alat painaa silitysraudalla, jottei hihaan tulisi ikäviä ryppyjä. Tee sama toiselle hihalle.
4. Varmista, että miehustan kaikki napit ovat auki, ja aseta paita laudalle siten, että hihat ja miehusta ovat laudan sivuilla. Silitä selkäosa.
5. Käännä paita ja silitä miehusta napituksen molemmin puolin. Muista silittää myös nappien välistä, paina napinläpiä kunnolla äläkä unohda silittää ylimpiä osia kauluksen läheltä.

*BSH toteutti tutkimuksen M3-tutkimusyrityksellä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa heinäkuussa 2015.

Bosch SensorSecure -teknologia on seuraavissa silitysraudoissa:
TDI902431E, TDA702421E, TDA5024210, TDA3024210, TDA1024210
Suositushinnat: 75 eurosta 169 euroon

Lisätietoa SensorSecure-teknologiasta: http://www.bosch-home.fi/sensorsecure.html