Klipsch-nappikuulokkeet tuovat laadukkaan äänentoiston mobiilikäyttäjän korville

9c6c23df1b77dfbf_400x400ar8b5074236a5fc9e2_400x400ar

Laadukkaista kaiuttimistaan tunnettu yhdysvaltalainen Klipsch on tuonut markkinoille laadukkaita korvakäytävään asetettavia nappikuulokkeita. Kuulokkeissa on huomioitu korkealaatuisen äänentoiston ohella myös tyylikäs muotoilu, käyttömukavuus ja mobiilikäyttäjälle käytännölliset kauko-ohjaintoiminnot. Nappikuulokkeiden mukana toimitetaan sarja silikonista valmistettuja korvakappaleita, joista käyttäjä voi valita korvilleen sopivat. Anatomisesti muotoillut, ovaalinmuotoiset korvakappaleet ovat erittäin miellyttävän tuntuiset ja niille on myönnetty patentti.

Klipsch S3m on mobiiliyhteensopiva yleiskuuloke 
Klipsch S3m 
-nappikuulokkeet ovat yhteensopivat niin iOS, Android, Windows kuin Blackberry -mobiililaitteiden kanssa. Kuulokkeiden yksipainikkeisella kauko-ohjaimella voi sekä ohjata toistoa että vastaanottaa puheluita. Klipsch S3m -kuulokkeissa on myös kestävä sotkeentumaton kaapeli. Pakkaus sisältää kolme paria ovaalinmuotoisia, patentoituja korvakappaleita sekä näppärä säilytyskotelo. 
Klipsch S3m 
; värivaihtoehdot: musta, valkoinen, punainen, sininen ja turkoosi; hinta noin 49 € 

Klipsch R6 -sarjan kuulokkeissa yhdistyvät korkealuokkainen ääni ja tyyli 
Klipsch R6 
-kuulokkeet on valmistettu alumiinista ja elastomeerista. Niiden linjakas muotoilu on kevyt, kestävä ja miellyttävä käyttää. Nappikuulokkeiden kaapeli on litteä ja sotkeutumaton. Sarja sisältää kolme eri mallia: R6 on perusmalli ilman kauko-ohjainta ja mikrofonia, R6m on yhteensopiva Windows, Android ja Blackberry -mobiililaitteiden kanssa ja se on varustettu vastauspainikkeella ja mikrofonilla ja R6i on iOS-laitteiden kanssa yhteensopiva malli, jossa on vastauspainikkeen lisäksi myös äänenvoimakkuudensäätöpainikkeet. Sarjan kaikkien kuulokkeiden mukana tulee neljä paria anatomisesti muotoiltuja, ovaalinmuotoisia korvakappaleita sekä säilytyskotelo. 
Klipsch R6 
; värivaihtoehdot: musta ja valkoinen hinta noin 79 € 
Klipsch R6m 
; väri: musta; hinta noin 99 € 
Klipsch R6i 
; värivaihtoehdot: musta ja valkoinen; hinta noin 99 € 

Klipsch X7i -kuulokkeilla huippulaatuista äänentoistoa mobiililaitteisiin 
Klipsch X7i 
-nappikuulokkeissa yhdistyvät tyylikkyys, käyttömukavuus ja korkealuokkainen ääni aivan uudella tavalla. Käsin kiillotettu keramiikka viimeistelee edistyksellisen muotoilun samalla, kun se kätkee sisäänsä täyden äänialueen tasapainotetut laadukkaat äänielementit. Viritetty bassorefleksijärjestelmä luo ennenkuulumattoman dynamiikan, kirkkauden ja matalien taajuuksien vasteen. Klipsch X7i -kuulokkeet ovat yhteensopivat iOS-laitteiden kanssa ja niissä on kauko-ohjain vastaus- ja äänenvoimakkuudensäätöpainikkeilla sekä mikrofonilla. Kaapeli on litteä ja sotkeutumaton. Pakkaus sisältää viisi paria ovaaleja, patentoituja korvakappaleita sopivan istuvuuden löytämiseksi sekä säilytyskotelo. 
Klipsch X7i 
; värivaihtoehdot: musta ja valkoinen; hinta noin 179 € 

Jälleenmyynti:
Verkkokauppa.com, Musta Pörssi, Tekniset ja Finnair PlusShop