LOFRA – Kaasuvalon uudet, hulppeat kaasuliedet sähkö- ja kaasu-uunilla suoraan Italiasta

58de6060-d473-48fb-9d94-8d821eeef075-main_imagepnm66gvt-c
• LOFRAN varsinainen taidonnäyte on upea, retrohenkinen Dolce Vita. • Dolce Vitan lisäksi LOFRA valmistaa moderneja Rainbow- ja Curva-liesimallistoja. • Täysin uutta ovat kiertoilmatoiminnolla ja ajastimella varustetut kaasu-uunit. • Kaasuliesissä on kattavat värivaihtoehdot.

Kaasuvalo Oy esittelee Habitaressa italialaisen LOFRAN uusia kaasuliesimallistoja. Vapaasti seisovissa kaasuliesissä kaunis design yhdistyy käytännöllisyyteen, innovatiivisuuteen ja tehokkuuteen. Liesien valmistuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja panostettu turvallisuuteen.

Sekä selkeälinjaista LOFRA Rainbowta että nimensä mukaan kaarevaa Curvaa on saatavana 60 cm:n ja 90 cm:n levyisenä. Kiiltäväpintaisten liesien päällyskansi on tyylikästä, ruostumatonta terästä. Liesien keittoritilät ovat valurautaa ja ne on helppo puhdistaa. 60 cm:n liesissä on neljä keittopoltinta, ja 90 cm:n liesissä viisi. Yksi polttimoista on tehokas, kolmirenkainen WOK-poltin. Liesissä on sähkösytytys ja liekinvarmistin.

Rainbow- ja Curva-liedet on mahdollista valita joko sähkökäyttöisellä tai kaasulla toimivalla uunilla. Kummassakin uunissa on kiertoilmatoiminto sekä grilli. Uuneissa on kahdessa tasossa uunipeltien teleskooppiohjaimet, jotta pellit on helppo vetää ulos uunista naarmuttamatta uunin sisäpintaa. Suuremmassa, 90 cm:n lieden kaasu-uunissa on lisäksi varras.

Rainbow-liesissä on runsaasti värivaihtoehtoja. Rainbow-lieden värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta, kermanvärinen, viininpunainen ja ruostumaton teräs. Curva on saatavana ruostumattoman teräksen värisenä.

Sokerina pohjalla on upea, retrohenkinen sähköuunilla varustettu Dolce Vita -kaasuliesi. Dolce Vita on viimeistelyineen ja yksityiskohtineen keittiön keskipiste. Lieden kaunis analoginen kello toimii ohjelmavalitsimena, ja lieden jalat ovat kauniisti muotoillut. Lieden yksityiskohdat, kuten nupit ja tangot, ovat messinkiä, mikä antaa liedelle oman hohteensa.

Myös Dolce Vitan voi valita joko 60 cm:n tai 90 cm:n levyisenä ja joko neljällä tai viidellä keittopolttimolla, joista yksi on tarkoitettu wokkaamiseen. Polttimot on upotettu lieden rosteriseen keittolevyyn, ja niissä on liekinvarmistus.

90 cm:n Dolce Vitan voi valita joko yhdellä isolla tai kahdella sähköuunilla. Yhden ison kiertoilmauunin mallissa on grilli ja teleskooppiohjaimet. Kahdella pienemmällä sähköuunilla varustetussa liedessä toinen uuni normaalitoiminen, ja siinä on pyörivä varras.

Dolce Vitan värivaihtoehdot ovat ruostumaton teräs, antrasiitti, viininpunainen, kermanvalkoinen ja musta.

LORFAN neste- tai maakaasulla toimivat liedet sopivat hyvin niin kerros- kuin omakotitaloonkin.

Kaasulaitteiden asennuksia voi tiedustella Kaasuvalo Oy:stä, joka on sertifioitu C-luokassa säädettyjen vaatimusten mukaisesti.

Hinnat: alk. 1249 €

Linkit