Bosch-kodinkoneiden suunnittelutiimi palkittu Red Dot Design Award 2015 -gaalassa

nykbxfqlzbmn0r9nsw3f

Robert Sachon ja Bosch-kodinkoneiden suunnittelutiimi pokkasivat tämänvuotisessa Red Dot Design Award -gaalassa Vuoden suunnittelutiimi -palkinnon (Red Dot: Design Team of the Year). Palkinto on tunnustus tiimin ylivertaisesta työstä design-alalla.

Robert Sachon on johtanut BSH Hausgeräte GmbH:n Bosch-kodinkoneiden suunnitteluosastoa viimeisen kymmenen vuoden ajan ja muokannut tänä aikana Bosch-brändiä merkittävästi.

Muotokielen kehittämisen lisäksi Sachon on keskittynyt työssään teknologisten innovaatioiden integrointiin ja kodinkoneiden yhteensopivuuden kehittämiseen.

Huomattavin näyte suunnittelutiimin työstä on uunisarja Serie 8, joka lanseerattiin alkuvuodesta menestyksekkäästi. Osaa Series 8 -uuneja on mahdollista ohjata langattomasti esimerkiksi tabletilla tai älypuhelimella. Uutta sensoriteknologiaa hyödyntävät Serie 8 -uunit takaavat täydelliset tulokset ruoanlaitossa ja leivonnassa. Uunit ovat saatavilla Pohjoismaissa syksyllä 2015.

Robert Sachonin suunnittelutiimi on voittanut yhteensä yli 200 Red Dot- ja Red Dot: Best of the Best -palkintoa. Red Dot -palkintoja on jaettu vuodesta 1988 asti tunnustuksena erinomaisesta tuotesuunnittelusta. Parhaan suunnittelutiimin palkinnon ovat aikaisempina vuosina voittaneet muun muassa Apple, Porche, Lenovo, LG ja BMW.

Lisää tietoa Bosch-kodinkoneista ja Red Dot: Design Team of the Year -palkinnosta täällä.