Ei rajoituksia illallisille – Asko esittelee uuden, innovatiivisen XXL-astianpesukoneen

9a67a937122cc741_800x800ar

Suomalaiset suosivat illallisjuhlia oman kodin intiimissä ympäristössä. Uuden Asko XXL -astianpesukoneen ansiosta suuretkin illallisjuhlat on helppo järjestää ilman huolta tiskivuoresta, sillä markkinoiden tilavimpaan koneeseen mahtuu jopa 18 henkilön astiasto. 

Asko on tunnettu edistyksellisistä ratkaisuistaan, eikä astianpesukonevalikoiman uusin tuote Asko XXL -astianpesukone tee tähän poikkeusta. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta tiskiallasta ei enää tarvitse täyttää likaisilla astioilla, eivätkä lautaspinot kasaannu keittiön pöytätasoille. Tarve pienet tilat huomioivalle suunnittelulle korostuukin, sillä suomalaiset asuvat yhä useammin kaupunkiympäristössä. Samanaikaisesti vapaa-aika ja illanistujaiset isollakin kokoonpanolla ovat arvossaan suomalaisten keskuudessa.

Askon XXL -astianpesukoneessa on neljä joustavaa koria, joiden korkeutta voi säätää. Koneessa on myös jaettavat ja taitettavat telineet sekä mahdollisuus poistaa keskikori. Astianpesukoneessa on useita eri suihkualueita, jotka aktivoituvat pesun aikana. Erityinen tehosuihkualue puhdistaa entistä paremmin suuret

keittoastiat ja pannut sekä vaikeanmuotoiset astiat, kuten maljakot ja tuttipullot. Kaikki laitteen pääosat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, minkä ansiosta laite on erittäin kestävä ja helppo pitää kunnossa. Uutuuskoneen pesutulos on laadukas kerta toisensa jälkeen.

Asko XXL -astianpesukoneessa on myös edistyksellinen tehokuivausjärjestelmä, Turbo Drying Express+™ (TDE+). Pesun päätyttyä Turbo Drying -puhallin käynnistyy ja imee kaiken kuuman höyryn. Kosteus poistetaan höyrystä, ennen kuin se ehtii jäähtyä ja valua takaisin lautasten ja lasien päälle. Loppukosteus kondensoidaan ja palautetaan suodattimeen. Näin säästyy energiaa, mutta samalla järjestelmä ehkäisee jälkiä sekä vesitahroja lautasten ja lasien pinnoilla. Laitteessa on lisäksi erityinen muoviohjelma muoviastioiden pesua ja kuivausta varten.

Asko XXL -astianpesukone on nyt saatavana Asko-myymälöissä. Valikoimaan kuuluu teräksinen, valkoinen ja täysin integroitava etulevy. Asko D5896XXLFI -laitteen hinta on alkaen 1 876 euroa.

926e93d455348be5_800x800ar

Asko D5896XXLFI -astianpesukone

Tekniset tiedot:

Tyyppi:                      kiinteä astianpesukone

Näytön tyyppi:            LCD

Ohjelmien määrä:        13

Korien määrä:             4

Astiastojen määrä:      14-18

Korkeus:                     860 mm

Leveys:                      596 mm

Syvyys:                      550 mm

Energiankulutus:          0,83 kWh

Energialuokka:             A+++