Bosch GL-80 In´genius: Markkinoiden hiljaisin pölynimuri

wav3tpddedx1vsjzhkiv

Uusi Bosch GL-80 In´genius -pölynimuri on hyvin hiljainen: sen äänitaso on vain 59 desibeliä. Perinteisen imurin äänitaso on noin 80 desibeliä. 59 desibelin ääni vastaa tavallisen keskustelun äänen voimakkuutta.

Bosch-kodinkoneiden teettämästä tuoreesta tutkimuksesta selviää, että kodinkoneiden äänet häiritsevät monia suomalaisia. Runsaalta tuhannelta 20–70-vuotiaalta suomalaiselta kysyttiin, mikä kodinkoneen ääni häiritsee eniten. Selkeä enemmistö vastasi pölynimuri. Yli kolmannes naisista (34,7 %) ja lähes puolet miehistä (48,7 %) pitivät pölynimurin ääntä ikävimpänä.

Bosch-kodinkoneiden vastaus imurin äänen häiritseväksi kokeville on GL-80 In´genius -pölynimuri. Hiljaisuudestaan huolimatta GL-80 In´genius imee pölyt ja murut nopeasti ja tehokkaasti erikoismuotoiltujen suulakkeiden ja kehittyneen moottoritekniikan ansiosta. Samaan aikaan uusi pölynimuri on myös energiatehokas.

”Olemme iloisia voidessamme tuoda tämän uutuuden markkinoille. GL-80 In´genius ei ole vain tehokas ja vähän energiaa kuluttava, vaan myös markkinoiden hiljaisin pölynimuri. Bosch pyrkii aina tarjoamaan markkinoiden parhaat ja tehokkaimmat kodinkoneet. Tämän lisäksi imurin kehitystyössä kiinnitettiin erityishuomiota sen äänitasoon. Pystymme näin osaltamme laskemaan suomalaisten kotien meluastetta”, sanoo BSH Kodinkoneiden markkinointikoordinaattori Annemari Kurki.

Uuden hiljaisen Bosch-pölynimurin myötä imureiden ärsyttäväksi koettu ääni painuu hiljalleen unholaan. Bosch kehittää jatkuvasti entistä parempia ja tehokkaampia kodinkoneita ja usein ne muuttuvat myös hiljaisemmiksi. Tämän innoittamana Bosch lanseerasi uhanalaisille äänille Äänipankin, jonne on kerätty myös kodinkoneiden ääniä, joita emme enää juurikaan kuule.

Suositushinta: alkaen 389 euroa (riippuen mallista)

Bosch
Bosch-kodinkoneet on osa BSH Home Appliances Groupia, joka on Euroopan johtava kodinkonevalmistaja. Bosch-kodinkoneiden perustaja Robert Bosch oli tarkka yksityiskohdista. Hän valmisti ensimmäiset kodinkoneet jo vuonna 1886, jotta arjen askareet sujuisivat helpommin ja turvallisemmin. Hän tunsi sosiaalista vastuuta ja teki työtä sen eteen, että yritys kehittyisi käsi kädessä yhteiskunnan kanssa. Nämä arvot ovat edelleen mukana, kun Bosch valmistaa tänä päivänä erittäin kestäviä ja korkealaatuisia kodinkoneita. Yhtiön liikevaihto Pohjoismaissa oli vuona 2013 noin 500 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.bosch-home.fi