Täydellinen paistotulos: Bosch esittelee Serie 8 -uunisarjan IFA-messuilla

gljz5rplnrj3gjlzyhc4

Bosch-kodinkoneiden uusi lippulaiva on Serie 8 -sarjan uuni, jonka suorituskyky, tehokkuus ja kestävyys ovat huippuluokkaa. Sen laaja valikoima teknisiä ja käytännöllisiä toimintoja tekevät uunin käytöstä aiempaa helpompaa.

Täydellinen paistamiseen.

Serie 8 -uunissa on kolme ominaisuutta, jotka tekevät paistamisesta täydellistä: PerfectBake-sensori, uudistunut paistolämpömittari ja uusi 4D-kiertoilmajärjestelmä. Patentoitu PerfectBake-sensori mittaa paistettavan kohteen kosteutta koko paistamisen ajan ja säätää automaattisesti paisto-ohjelmaa. Kun ruoka on valmis, uuni kytkeytyy itsestään pois päältä ja tulos on täydellinen. Käyttö on helppoa: valitset vain oikean ruokalajin ja laitat ohjelman käyntiin.

Uusi lämpömittari mittaa paistettavan lihan tai kalan sisälämmön kolmesta eri kohtaa. Näin poistuu mahdollisuus, että lämpömittari mittaisi esimerkiksi luun tai lihan täytteen lämpötilaa. Tuloksena on täydellisesti kypsynyt liha tai kala.

4D-kiertoilma: enemmän kuin kuuma ilma.

Vuorotellen eri suuntiin pyörivä tuuletin jakaa kuuman ilman huomattavasti perinteisiä kiertoilmauuneja tasaisemmin. Enää ei tarvitse käyttää aikaa oikean paistokorkeuden etsimiseen. Uusi, kehittynyt höyrytoiminto ja -suihke takaavat, että ruoka on päältä rapea ja sisältä juuri sopivan kostea. Serie 8 -yhdistelmähöyryuunit antavat käyttäjälle mahdollisuuden valita, haluaako käyttää höyryn ja kiertoilman yhdistelmää vai perinteistä höyryuunia.

Luotettava apuri – aiempaa helpompi käyttää.

Kalusteisiin sijoitettavia Bosch-uuneja ohjataan helppokäyttöisellä pyöreällä valitsimella. Valitsimella liikutaan monipuolisessa valikossa, josta löytyy muun muassa uusi Bosch Assist -toiminto. Tämä apuri neuvoo, miten saa parhaan mahdollisen paistotuloksen, ja vinkkejä löytyy aina niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kokeille. Riittää, että uunille kertoo, mitä on valmistamassa, jolloin uuni aktivoi automaattisesti joko PerfectBake-toiminnon tai suosittelee sopivinta paisto-ohjelmaa tai paistolämpömittarin käyttöä.

Tehokas, elegantti ja luotettava.

Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa lisäksi uusi Serie 8 -uuni on myös energiatehokas, mikä on Bosch-kodinkoneiden omistajalle tärkeä kriteeri. Energiankulutuksen pitävät kurissa esimerkiksi LED-valaistus sekä hiljainen, mutta tehokas EcoSilence Drive™ -moottori.

Myös muotoilussa on otettu huomioon pienimmätkin yksityiskohdat. Korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetut paneelit, integroitu valitsin ja uunin lasi tuovat keittiöön tyylikkyyttä ja laatua.

Uusi Serie 8 -astianpesukone

Bosch esittelee IFA-messuilla myös uuden Serie 8 -astianpesukoneen, joka on elegantin muotoilun ja energiatehokkuuden täydellinen yhdistelmä. Luukun yläreunaan asennettu ohjauspaneeli on koneen silmiinpistävin piirre. Selkeä näyttö helpottaa koneen käyttöä ja VarioFlex Pro -korijärjestelmä tuo puolestaan joustavuutta koneen täyttöön. Näytön ohjeet antavat käyttäjälle neuvoja eri toimintojen käyttämiseen.

Uusi Serie 8 -sarja lanseerataan huhtikuussa 2015. Bosch järjestää sarjan lehdistötilaisuuden Kööpenhaminassa viikolla 6.