NESCAFÉ Dolce Gusto lanseeraa uuden kompaktin ja harmonisesti muotoillun kahvikoneen

9a315bf8d868de1f_800x800ar

Helsinki, elokuu 2014: Syyskuussa kauppoihin saapuu uutuus design-tietoiselle kahvinystävälle, joka sisustaa mielellään kodin tilaa säästäen, mutta ei halua tinkiä kahvin maussa ja laadussa.

Vain 17 cm leveä, 33 cm korkea ja 23 cm syvä. Nämä mitat kuuluvat NESCAFÉ Dolce Guston uusimmalle kahvikoneelle, Jovialle. Pienestä koostaan huolimatta Jovia ei tingi kahvin laadusta. Se valmistaa kylmät ja lämpimät kahvijuomat 15 baarin paineella, joka mahdollistaa oikeaoppisen ja herkullisen espresson, cappuccinon tai vaikkapa café latten valmistamisen nopeasti. Kahvikone on hiljainen, ja se on suunniteltu erityisesti laatutietoiselle kahvinystävälle, joka haluaa omien mieltymystensä mukaisen juoman.

Moderni, harmoninen ja hieman röyhkeä 
Jovian muotoilijat saivat inspiraationsa pyöreistä, yksinkertaisista muodoista. Jovia onkin enemmän kuin pelkkä keittiöväline – se on moderni sisustuselementti, jonka muotoilu ilmaisee tasapainoa ja harmoniaa.

“Joviassa yhdistyvät kaikkien kahvikoneidemme parhaat ominaisuudet. Lisäksi se on muotoiltu tavalla, joka sopii useimpiin koteihin. Päätimme lanseerata Jovian mustana ja valkoisena, sillä ne sopivat skandinaaviseen, pelkistettyyn sisustustyyliin”, NESCAFÉ Dolce Guston Nordic Communication Manager Benedicte Flamand sanoo.

Faktaa Joviasta:

• Energiaa säästävä: sammuu itsestään 5 minuutin jälkeen • 0,8 litran vesisäiliö
• Manuaalinen valmistus yksittäisille kahvikupeille • Kompakti koko: sopii kaikkiin keittiöihin
• 15 baarin paine: optimaalinen muun muassa hyvän espresson valmistukseen • Lämpimät ja kylmät juomat: voit valmistaa kaikkea jääteestä kahvijuomiin
• Säädettävä korkeus – sopii sekä pienille espressokupeille että isoille kahvilaseille • Magneettinen kapselinpidike estää vahingot: Kun kapselinpidike ei ole paikallaan, vettä ei tule

NESCAFÉ Dolce Gusto Jovian mukana tulee kuponki, jolla voi lunastaa tutustumisnäytteitä kahvikapseleista. Jovia on myynnissä syyskuusta 2014 alkaen NESCAFÉ Dolce Guston verkkokaupassa osoitteessa www.dolce-gusto.fi ja valikoiduissa elektroniikkaliikkeissä ympäri maan suositushintaan 119 euroa.

Uusi makuvaihtoehto Ristretto Ardenza: 
NESCAFÉ Dolce Gusto lanseeraa yhdessä Jovian kanssa uuden maun, Espresso Ristretto Ardenzan. Uusi espressomaku tarjoaa NESCAFÉ Dolce Guston intensiivisimmän makuelämyksen, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen sekoitus täydellisesti paahdettua ja jauhettua Arabicaa ja Robustaa. Intensiivistä makua tasapainottavat monitasoiset lakritsin ja katajanmarjan vivahteet. Kahvin jälkimaku on mausteinen. Harvinaisen laadukkaasta kahvista tehty espresso sopii kahvinystävälle, joka haluaa hemmotella itseään erityisen herkullisella kahvilla.

Espresso Ristretto Ardenza on myynnissä 1. syyskuuta alkaen suositushintaan 5,69 euroa. Paketissa on 16 kapselia.
Tuotteita voi ostaa NESCAFÉ Dolce Guston verkkokaupassa osoitteessa www.dolce-gusto.fi sekä hyvin varustelluista kaupoista ympäri maan.