Skullcandyn lanseeraa täydellisen urheilukuulokemalliston

eytdw2euwmmuvmwq0q8n

Skullcandyn lanseeraa täydellisen urheilukuulokemalliston

Markkinoiden johtava lifestyle kuulokevalmistaja Skullcandy lanseeraa kuulokemalliston harraste- ja aktiiviurheilijoille. Malliston kuulokkeissa on huomioitu urheilun vaatimukset niin kestävyyden, kuin musiikin kuuntelun ja käytettävyyden osalta. Mallistossa on kolme nappikuulokemallia useassa värissä ja se täydentyy ensi vuonna useammalla uudella mallilla.

Monipuolinen Chops salille ja lenkille

Malliston edullisin kuuloke on monikäyttöinen, korvantaussangalla varustettu CHOPS, joka sopii niin lenkille kuin salillekin. Sanka pitää napin miellyttävästi, mutta tiukasti korvassa kovemmassakin menossa. CHOPS löytyy neljässä värissä ja se suositushinta on 19,95 euroa.

Huippu-uutuus Method roiskesuojauksella ja erikoismuotoilulla

Malliston ytimessä on keskihintainen nappikuuloke METHOD. Sen “off-axis” muotoilu pitää napin korvassa normaalia nappimallia tiukemmin. METHODin silikonisovitteissa on Stickygel käsittely, joka parantaa treenin aikaista istuvuutta ja ehkäisee kuulokkeiden valumista hikoillessa. METHOD on kosteussuojattu vesiroiskeita ja hikeä vastaan, ja siinä on johdossa helppokäyttöinen, yhdellä painonapilla toimiva mikrofoni/ohjain. Pakkauksessa tulevat mukana kahdet erikokoiset silikonisovitteet sekä erillinen kiinnitysklipsi kuulokejohdolle. Kuulokkeen suositushinta on 29,95 euroa.

Huippumalli FIX erinomaisella äänentoistolla ja istuvuudella

Malliston lippulaivana on aiemmin lanseerattu, Skullcandy -tiimin ammattiurheilijoiden kanssa suunniteltu FIX nappikuuloke. Komposiittirakenteinen FIX eristää erinomaisesti ulkoisilta ääniltä ja se on erikoismuotoiltu pysymään korvassa urheilun aikana. FIX istuu hyvin mm. kypärän alle ja sopii siten erinomaisesti mm. lasketteluun, pyöräilyyn ja lumilautailuun. Siinä on lisäksi mikrofoni äänensäädöllä ja kappaleohjauksella. FIXin suositushinta on 49,95.

Saatavilla syyskuusta alkaen

Skullcandyn urheilumallisto tulee kokonaisuudessaan myyntiin syyskuusta alkaen hyvin varustetuissa urheiluliikkeissä. Tuotteet löytyvät myös suurimmista tavarataloista.

Lisätietoja

  www.skullcandy.com