LG LANSEERAA LÄPINÄKYVÄLLÄ LCD-NÄYTÖLLÄ VARUSTETUN JÄÄKAAPIN

LG_TransparentCooler (6)

– Ravintolat ja liikkeet voivat hyödyntää läpikuultavaa jääkaapin oven näyttöä viestiessään asiakkailleen. LG Transparent Cooler mahdollistaa liikkuvan ja räätälöidyn mainossisällön esittämisen.

Helsinki23. syyskuuta 2015 — LG lanseeraa viimeisellä vuosineljänneksellä Transparent Cooler -jääkaapin, jonka ovessa on Full HD -resoluutioinen LCD-näyttö ja kaksi sisäänrakennettua 10 watin kaiutinta. Tuotteen avulla liikkeet ja ravintolat voivat esittää liikkuvia mainoksia pinnalla, jota ei ole aiemmin hyödynnetty tai esitetty sisältö on ollut täysin staattista.

– Useimmiten ravintoloissa ja liikkeissä käytettävien jääkaappien ovipintoja ei juurikaan hyödynnetä markkinoinnissa, sanoo Fredrik Lundqvist, joka vastaa LG Electronicsin infonäyttöjen markkinoista Pohjoismaissa. – LG Transparent Cooler tekee jääkaapista luontevan katseenvangitsijan ravintolassa tai liikkeessä, ja sitä voidaan käyttää liikkuvan sisällön esittämiseen. Sen voi myös nopeasti ja helposti mukauttaa esimerkiksi eri kampanjoihin sopivaksi.

Älykäs teknologia säätää näytön läpinäkyvyyttä
49 tuuman IPS LCD -näyttö on varustettu LG:n uudella M+-näyttötekniikalla. Sen avulla läpinäkyvyyttä on voitu lisätä merkittävästi, ja jääkaapin sisältö on selvästi nähtävissä näytön läpi. Sisäänrakennettu anturi havaitsee lähellä seisovan henkilön ja esittää näytöllä mainosmateriaaleja siten, että myös jääkaapin sisältö näkyy. Jos lähellä ei ole ketään, läpinäkyvyys vähenee ja esitettävä videosisältö näkyy selkeämmin.

Näytöllä voi esittää mainoksia kahdella eri tavalla. Jääkaappi voidaan esimerkiksi yhdistää suoraan mediatoistimeen tai tietokoneeseen HDMI-liitännällä. Näyttöön integroitu LG webOS for Digital Signage -alusta tarjoaa toisen vaihtoehdon. Alustassa on Smartsignin ja Disen ohjelmistoratkaisuja, jotka mahdollistavat yhden tai useamman jääkaapin näytön yhtäaikaisen hallinnan.