Moccamaster Cup-one-keittimien värivalikoima täydentyy toivotulla vaaleanpunaisella

moccamaster_cupone_pink_pieni

Yhden kahvikupillisen kerrallaan keittävä Moccamasterin Cup-one-keitinsarja täydentyy tänä syksynä kuluttajien toivomalla uutuusvärillä, vaaleanpunaisella. Moccamaster Cup-one on markkinoiden ensimmäinen kahvinkeitin, joka keittää kahvia kupillisen kerrallaan ECBC:n* standardien mukaan.

Moccamaster toi Cup-one-keittimet markkinoille viime syksynä viidessä eri värissä. Siitä lähtien kuluttajat ovat toivoneet niiden rinnalle myös vaaleanpunaista vaihtoehtoa. Väritoive ei yllätä Moccamasterin Suomen maajohtajaa Tiina Airolaa.

– Vaaleanpunainen on metallinpunaisen rinnalla suomalaisten suosikkiväri myös usean kupin värikkäissä keittimissämme. Nyt vaaleanpunaisen keittimen voivat saada myös ne kahvinystävät, jotka keittävät kahvinsa mieluiten kupillinen kerrallaan, Airola sanoo.

Moccamaster Cup-one on kuin pienoisversio perinteisestä Moccamasterin kahvinkeittimestä, mutta pannullisen sijaan se keittää kupillisen kahvia kerrallaan suoraan mukiin. Laite sopii pieniin ja isompiin keittiöihin tai lisävarusteeksi vaikka työhuoneelle, kesäasunnolle tai veneelle. Cup-one-keitin toistaa isommista Moccamaster-kahvinkeittimistä tuttua ajatonta designia.

– Perisuomalainen tapa on keittää kahvia kannuun seisomaan. Kahvi on kuitenkin tuoretavaraa, joka on parhaimmillaan heti keittämisen jälkeen. Moccamaster Cup-one-keitin vastaa juuri tähän tarpeeseen. Kun on sopiva hetki, kahvia voi keittää kupillisen ja nauttia saman tien mukista vastakeitettynä, Airola vinkkaa.

Maistuvaa kahvia standardien mukaan

Kuten muutkin Moccamaster-kahvinkeittimet, Cup-one keittää kahvin ECBC:n tarkkojen kahvinkeittostandardien mukaan. Cup-one kuumentaa veden optimaaliseen lämpötilaan ja suodattaa sen tarkasti oikeassa ajassa kahvijauheen läpi. Tuloksena on maistuva kupillinen suodatinkahvia, jossa juoman aromit toistuvat tarkasti.

Kuudesta värivaihtoehdosta löytyy sopiva kaikenlaisiin keittiöihin: hempeä uutuusväri vaaleanpunainen, räväkät oranssi ja vihreä, raikas valkoinen, tyylikäs tummansininen sekä sykähdyttävä mattamusta. Laitteen pakkauksessa tulee mukana kaksi Moccamaster-posliinimukia. Mukeja ympäröivä silikonivyöte antaa mukiin tukevan otepinnan.

Cup-one keittää ison kupillisen (noin 3 desilitraa) kahvia reilussa neljässä minuutissa. Kun kahvinkeitto päättyy, laite katkaisee virran automaattisesti.

40 vuotta käsityötä – pienintä yksityiskohtaa myöten

Moccamaster-kahvinkeittimet lanseerattiin Hollannissa 1969, ja ne mullistivat tuolloin kahvinkeittimien markkinat. Moccamasterin tarinan takana on sen kehittäjä Gerard Clement Smit. Hän halusi kehittää kahvinkeittimen, joka keittäisi kerta toisensa jälkeen maistuvaa kahvia myös kotioloissa. Keskittymällä suodatusprosessin eri vaiheisiin, laitteen toiminnallisuuteen ja käytettävyyteen, Smit onnistui kehittämään visionsa mukaisen kahvinkeittimen. Kaikki Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan, testataan ja pakataan edelleen käsityönä Hollannissa.

*  European Coffee Brewing Center


Tuotetiedot

Moccamaster Cup-one -kahvinkeitin. Ensimmäinen ECBC-hyväksytty kahvinkeitin, joka keittää kupillisen kahvia suoraan mukiin tiukkojen kahvinsuodatusstandardien mukaisesti. Keittimen virta sammuu välittömästi, kun vesisäiliö on tyhjentynyt. Kapasiteetti 0,33 l. Maksimi liitäntäteho 1090 W. Pakkauksessa mukana kaksi tyylikästä posliinimukia, joissa tukeva silikonivyöte. Tuote saatavilla kuudessa eri värissä: Pink, Matt Black, Cream White, Fresh Green, Orange ja Royal Blue.

Saatavilla hyvinvarustetuista päivittäistavarakaupoista, kodinkoneliikkeistä ja Moccamasterin verkkokaupasta. Suositushinta 199 €.