Samsung laajentaa kaarevaa UHD TV -mallistoa

chpqh4zysa3ymzm6qoen

Kaikilla 8-sarjan kaarevilla televisioilla on viiden vuoden takuu

Espoo 4. kesäkuuta 2014 – Samsung esitteli aiemmin tänä vuonna kaksi kaarevaa tv-mallia: huipputarkan Ultra HD -mallin ja toisen Full HD -mallin. Nyt lanseerataan kaareva UHD-malli HU8205, joka vastaa suorituskyvyltään litteää HU7505-sisarmallia.

UHD tulee sanoista Ultra High Definition ja se tarjoaa nelinkertaisen tarkkuuden FullHD-kuvaan verrattuna. Samsungin UHD Dimming ja Precision Black -tekniikoilla saadaan kuvaan erinomainen kontrasti ja tarkkuus sekä äärimmäisen syvät mustan tasot. Kaareva televisio luo erittäin todentuntuisen katselukokemuksen, jossa katsoja tuntee olevansa toiminnan keskellä. Muodon lisäksi myös UHD-tekniikka tekee kuvasta entistä syvemmän.

Viiden vuoden takuu
Tänä vuonna Samsung on julkaissut kolme kaarevaa 8-sarjan mallia – HU8505, HU8205 ja H8005. Kaikissa kolmessa mallissa on viiden vuoden takuu tavanomaisen kahden vuoden sijaan.

– Haluamme korostaa laatua ja pitkäikäisyyttä. Pidempi takuu tuo lisäturvaa niille kuluttajille, jotka valitsevat jonkun huippumalleistamme. Lisäksi HU8205, kuten kaikki muutkin vuoden 2014 UHD-mallit tukevat Evolution Kit -lisälaitetta, jolla televisioon voidaan päivittää tulevaisuuden mallien suorituskyky ja ominaisuudet, sanoo Samsungin myyntipäällikkö Markus Nummisalo.

HU8205 saapuu suomalaisiin kauppoihin kesäkuussa ja 55-tuumaisen mallin suositushinta on 2800 euroa, 65-tuumaisen 4200 euroa. Kaikki Samsungin kaarevat televisiot voidaan asentaa seinälle.

Tekniset tiedot: Kaareva näyttö, Ultra HD 4K-resoluutio, Precision Black, 1000 CMR, Smart Control -kaukosäädin jolla televisiota voi ohjata kosketuksella ja liikkeellä. Multi Link Screen mahdollistaa neljän näytön käytön samanaikaisesti. Neliydinsuoritin. Instant ON -toiminta käynnistää television alle kahdessa sekunnissa. Uusin Smart Hub -palveluvalikko. HDMI 2.0, HDCP 2.2, tuplaviritin. Valmius tulevaisuuden päivityksiin Smart Evolution Kitin avulla.