Siemens iQ700 -uunisarja: Kaikkien aikojen nopein Siemens-uuni johdattaa tulevaisuuteen

rqmsrknuz9l85nm0zrps

Arkielämän muuttuessa yhä hektisemmäksi ja liikkuvammaksi, tuo uusi Siemens iQ700 -uunisarja elämään yksinkertaisuutta, lyhempiä odotusaikoja ja joustavuutta. Innovatiivisen uunin muotoilu mahdollistaa sen saumattoman asentamisen muiden Siemens iQ700-sarjan kodinkoneiden yhteyteen niin vierekkäin kuin päällekkäinkin.

Siemens on kehittänyt markkinoiden nopeimman uunisarjan, iQ700-sarjan, joka uudistaa ajanhallinnan. Sekä mikroaaltoja hyödyntävä iQ700-uuni että iQ700-höyryuuni on suunniteltu helpottamaan elämää ja parantamaan ruuan valmistamista entisestään.

Ruuanlaiton säännöt menevät uusiksi, kun Siemens tuo markkinoille innovatiiviset variosSpeed- ja coolStart-toiminnot, jotka jo puolittavat tarvittavan ajan. Uuden iQ700-sarjan uunit ovat markkinoiden ensimmäisiä täysikokoisia uuneja, jotka yhdistävät mikroaallot, kiertoilman ja höyrytoiminnon.

Ruuanlaittoa nopeutettuna: varioSpeed-toiminto

Siemens on kehittänyt uunin, joka yhdistää perinteisen uunin ja mikroaaltouunin toiminnot. Paistoaika lyhenee jopa 50 prosenttia. Toiminto on nimeltään varioSpeed ja sen ansiosta esimerkiksi lasagne valmistuu 20 minuutissa aiemman 40 minuutin sijaan ja on aivan yhtä mehevä kuin ennenkin

coolStart ‒ ei esilämmitystä

Perinteisen uunin esilämmitys vie usein runsaasti aikaa. iQ700-sarjan coolStart-ominaisuuden ansiosta jäiset puolivalmisteet kuten pakastepizzat, kevätrullat tai ranskalaiset perunat voi laittaa jäisinä kylmään uuniin. Kun esilämmitystä ei enää tarvita, paistuu esimerkiksi pakastepizza nyt vain 12 minuutissa aikaisemman 20 minuutin asemesta, nopeammin kuin millään muulla uunilla.

Monipuolisuus varmistaa huipputuloksen

Siemens on kehittänyt älykästä sensoriteknologiaa, joka mahdollistaa luovat ja monipuoliset ratkaisut iQ700-sarjassa. Useat eri lämmitysmahdollisuudet tuovat ammattitason toiminnot kotiin. 4D-kiertoilma mahdollistaa yhtäaikaisen paistamisen jopa kaikilla neljällä tasolla. Uuni tietää milloin kakku on valmis tai liha ja kala mehukkaan kypsiä.

Integroitu mikroaaltouuni ja höyrytoiminto auttavat säästämään ruuanlaittoon kuluvaa aikaa. Uuni säästää myös tilaa keittiössä, sillä enää ei tarvita erillistä mikroaaltouunia. Arkea helpottaa activeClean®-puhdistustoiminto.

Helppo navigointi

Pyöreä toimintovalitsin, valaistut valitsimet ja TFT-värikosketusnäyttö tekevät valikkojen selaamisesta ja toimintojen valitsemisesta helppoa. Myös älykkään sensoriteknologian käyttö onnistuu parilla sormen painalluksella.

Siemens iQ700 ja integroitu mikroaaltouuni

Täysin varustellussa 60 senttimetriä leveässä uunissa on 15 eri ohjelmaa, pehmeä luukun sulkeminen, LED-valot ja puhdistustoiminto. Omilla kokkaustaidoilla on nyt aiempaa helpompi tehdä vaikutus vieraisiin, paistaa sitten pizzaa ilman esilämmitystä tai yllättää täydellisellä paistilla ‒ iQ700-sarjasta löytyy aina täydellinen ohjelma.

Uunia on saatavana myös 45 senttimetriä leveänä, joten kaikki uuden sarjan toiminnot saa myös pieniin keittiöihin.

Tekniset ominaisuudet

varioSpeed Uuni paistaa ja kypsentää jopa 50 prosenttia nopeammin kuin perinteinen uuni. Esimerkiksi lasagne valmistuu 20 minuutissa aiemman 40 minuutin sijaan ja on aivan yhtä mehevä kuin ennenkin.
coolStart Matalat jäiset puolivalmisteet kuten pizzat, kevätrullat ja ranskalaiset perunat valmistuvat ennätysajassa. Esilämmitystä ei tarvita, vaan ruuan voi siirtää suoraan pakastimesta uuniin ja aloittaa kypsennyksen.
4D-kiertoilma 4D-kiertoilma mahdollistaa yhtäaikaisen paistamisen jopa kaikilla neljällä tasolla.
activeClean activeClean-pyrolyysipuhdistus tekee uunin puhdistamisen puolestasi. Leivinpellit ja kiskot puhdistuvat samalla.
roastSensor Plus Lämpömittari tarkkailee kypsyvää ruokaa kolmesta eri mittauskohdasta, minkä ansiosta ruoka ei kuivu vaan valmistuu mehukkaana.
bakingSensor iQ700-uuninen uusi sensoriteknologia tietää milloin kakkusi on valmis. Enää ei tarvitse testata tikulla.

Suositushinnat:
HN878G4S1: 3 050 €
CN838GRS1: 2 550 €