Samsung Food Showcase pitää yllä järjestystä keittiössä

fsr_1

Jokaiselle asialle on oma paikkansa jääkaapissa. Silti voipaketti on aina hukassa. Kuulostaako tutulta? Samsungin Food Showcase on helposti organisoitava jääkaappi, jonne ruokatuotteet eivät häviä.

Helsinki 3. kesäkuuta 2014 – Samsung esitteli viime vuonna IFA-messuilla vallankumouksellisia kylmälaiteratkaisuja. Samsungin Food Showcase -jääkaapin myötä vallankumous saapuu vihdoin Suomeen.

Seuraavan päivän eväiksi säästetty lasagne ja marraskuussa ostettu salsakastike ovat yllättäen päässeet pilaantumaan – useimmat ihmiset heittävät pois vanhentuneita tuotteita, jotka ovat unohtuneet jääkaapin syövereihin. Samsungin uusi side-by-side-jääkaappi vie jääkaapin ruokatuotteiden järjestelymahdollisuudet täysin uudelle tasolle.

Perinteisten jääkaappien hyllyjen ongelmana on usein se, että hyllyillä olevien ruokatuotteiden taakse jää tavaroita piiloon tai osa tilasta jää kokonaan hyödyntämättä. Samsungin Food Showcase -jääkaappi ratkaisee ongelman erillisellä sisäovella, jolla pääsee kätevästi käsiksi jääkaapin ovessa oleviin tuotteisiin. Tällä parannetaan hyllyjen käytettävyyttä, ruokatuotteiden näkyvyyttä ja samalla saadaan tehokkaasti käyttöön jääkaapin jokainen kuutiosenttimetri.

Kaksiosaisen oven ansiosta eri tiloihin pääsee nopeasti käsiksi. Alemmasta kahvasta vetämällä pääsee käsiksi Food Showcase -osaan, jossa voi säilyttää esimerkiksi eniten käytettyjä tuotteita. Perinteiseen jääkaappiosaan pääsee vetämällä ylempää kahvaosaa. Fiksussa side-by-side-jääkaapissa on totta kai myös jääpala- ja vesiautomaatti.

Samsungin Food Showcase -jääkaappi on nyt kaupoissa. Suositushinta alkaen 2999€.