Bosch tuo markkinoille uuden astianpesukonemalliston juhlavuoden kunniaksi – 50 vuotta teknistä edelläkäymistä

qmnaia6bekul88wxm7nd

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun Bosch esitteli ensimmäisen astianpesukoneensa. Kodinkoneyhtiön pitkäaikainen osaaminen ja teknologia ovat perustana uuden juhlamalliston astianpesukoneille. Yksinkertaisen tyylikkäissä astianpesukoneisessa on hyödynnetty ympäristöystävällistä tekniikka ja suorituskykyä, minkä ansiosta pesutulos on täydellinen – nyt ja tulevaisuudessa.

Uusi astianpesukone on erittäin hiljainen sen kestävän EcoSilence Drive™ -moottorin ansiosta ja siinä on monipuolinen ja käytännöllinen korijärjestelmä, jonka ansiosta kone on helppo täyttää. Pikaohjelmat VarioSpeed ja VarioSpeed Plus (mallista riippuen) tekevät astioiden pesemisestä erittäin nopeaa. Palkittu Zeolith®-kuivaustekniikka säästää sekä energiaa että kuivaa kaikki astiat todella kuiviksi, jopa muoviset. Kaikki tämä on tehty helpottamaan ja tehostamaan kotitöitä.

Tyylikkään muotoilun ansiosta koneen etuosa on tasainen ja ohjelmavalikko jää piiloon astianpesukoneen ollessa kiinni. Kone sopiikin erittäin hyvin vaihtoehdoksi kalusteisiin sijoitettaville astianpesukoneille. Hiljaisen koneen käyttöä helpottaa ”InfoLight”, joka heijastaa lattiaan punaista valoa koneen ollessa käynnissä. Juhlamalliston astianpesukonetta on saatavilla kolmessa eri hintaluokassa joko valkoisena tai teräksisenä.

”Viimeisen viidenkymmenen vuoden ajan Bosch-insinöörit ovat kehittäneet astianpesukoneiden tekniikkaa, kestävyyttä ja muotoilua. Uusi juhlamallisto on täydellinen esimerkki Bosch-kodinkoneiden erottuvasta innovatiivisuudesta ja kyvystä tuoda uusia oivalluksia palkittuihin toimintoihin ja muotoiluun”, sanoo BSH Kodinkoneiden markkinointikoordinaattori Annemari Kurki.

Veden lotraus ja sähkön ahmiminen kuriin

Bosch-astianpesukoneet kuluttavat nykypäivänä vain 6‒10 litraa vettä yhden pesun aikana, kun vielä vuonna 1964 veden kulutus oli jopa 45 litraa yhdessä pesussa. Koneen käyttö onkin pienen vedenkulutuksensa ansiosta tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää kuin astioiden peseminen käsin.

Jopa sähkönkulutus on vain neljäsosa vuoden 1964 tasosta. Bosch pyrkii jatkuvasti suunnittelemaan koneita, jotka ovat sekä käyttäjäystävällisiä että teknisesti erinomaisia.

”Tämä kaikki tehdään, jotta kotitöitä voidaan yksinkertaistaa ja siten parantaa ihmisten elämänlaatua”, sanoo Annemari Kurki.

Kehitystyön tuloksena on syntynyt energiatehokas juhlavuoden mallisto, jossa yhdistyy Bosch-kodinkoneiden 50 vuoden asiantuntemus ja tekniikka.

Tuotenumerot: SMP53M02SKSMP53M05SKSMP68M02SKSMP68M05SKSMP69M02SK,SMP69M05SK