Samsungin tehokkain kotiapulainen esittäytyy – Samsung Powerbot VR9000 -robotti-imuri toivottaa kotisi tervetulleeksi tulevaisuuteen

print_mgbwwKHjJ1

 

Samsung Powerbot VR9000 -robotti-imuri toivottaa kotisi tervetulleeksi tulevaisuuteen.

Samsung on yksi nopeimmin kasvavista kodinkonemerkeistä, ja nyt yritys esittelee mallistonsa tehokkaimman robottipölynimurin nimeltä Powerbot VR9000. Toisin kuin perinteiset robotti-imurit, jotka vain lakaisevat lattiaa, Powerbotin tehokas invertterimoottori ja täysikokoinen imurisuutin imevät likaa peräti 60 prosenttia Samsungin aiempia* malleja tehokkaammin. 

Huiman imutehon lisäksi myös robotti-imurin muut osa-alueet on täysin uudistettu. VR9000:ssa on suuremmat pyörät, joiden avulla se pääsee korkeidenkin mattojen ja kynnysten yli. Imurissa ei ole sivuharjaksia, mikä pienentää kiinni juuttumisen riskiä. Lisäksi siinä on päivitetyt anturit, joilla se suunnistaa isommassakin kodissa eksymättä ja ohuimpiinkin tuolinjalkoihin törmäämättä.

Arjen tiimellyksessä sattuu ja tapahtuu – suolapurkki kaatuu ja kahvinporot karkaavat lattialle. Samsungin Powerbotissa on uusi Point Cleaning -täsmäsiivoustoiminto, jolla robotti-imuria voi ohjata laser-osoittimella varustetulla kaukosäätimellä. Käyttäjän tarvitsee vain osoittaa kohtaa, johon kahvin porot ovat levinneet ja PowerBot hoitaa loput. Käyttäjän ei myöskään tarvitse murehtia Powerbotin akkujen latauksesta. Robotti-imuri palaa lataustelakkaansa automaattisesti, kun virta käy vähiin. Akkujen latauduttua, PowerBot palaa paikkaan, johon se jäi, ja matka jatkuu alkuperäisen siivoussuunnitelman mukaisesti. Imurointi ei ole koskaan ollut näin vaivatonta ja näppärää.

Powerbot VR9000 tulee myyntiin marraskuussa ja sen suositushinta on 899€.

*Vertailukohde: Samsung VR10F71UCAC.