Siemens esittelee espressokoneen, joka haastaa baristat

b262c53d6b5bafa0_800x800ar

Nykypäivän kahvinystävät etsivät kotikäyttöisistä kahvikoneista sekä yksinkertaisuutta että innovatiivista teknologiaa. Nyt lanseerattava Siemens EQ.6 on tyylikäs ja täysin automatisoitu espressokone, joka tekee lempikahvin nauttimisen kotona entistä yksinkertaisemmaksi ‒ laadusta tai mausta tinkimättä.

EQ.6 on suunniteltu kahvinystäville, jotka etsivät yksinkertaisuutta ja mukavuutta, mutta eivät halua tinkiä kahvin mausta ja aromista. Uusi kone tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, jotka helpottavat herkullisten kahvijuomien kuten cappuccinon tai latte macchiaton valmistamista, ja jotka maistuvat itse tehtyinä aivan kuten kahvilassa.

EQ.6 on ensimmäinen täysautomaattinen espressokone, jonka ominaisuuksiin kuuluu suuri ja selkeä värillinen coffeeSelect -kosketusnäyttö. Se helpottaa hyvän kahvijuoman valitsemista ja tarjoilemista. Yhden kosketuksen avulla Siemens EQ.6 tarjoaa myös esimerkiksi baristalaatuisia maitokahvijuomia, vaikka kaksi kupillista kerrallaan.

Salaisuus Siemens-espressojen täydellisen maun takana on ainutlaatuinen sensoFlow-järjestelmä. Se takaa, että jokainen kahvikupillinen saa saman tavoitellun aromin. Aromi syntyy, kun espressopavuista jauhettu kahvi ja vesi, jonka lämpötila on optimaalinen 92‒96 astetta, kohtaavat. Vesipumpun paine on mallista riippuen joko 19 tai 15 baaria.

Lisämukavuuden aikaansaamiseksi kahvimylly on tehokkaasti äänieristetty ja se jauhaa pavut hiljaisesti. Kahvimyllyn kovuus vastaa timanttia, mikä takaa sen pitkän käyttöiän ja täydellisen maun.

”Automaattisten espressokeittimien markkinajohtajana tiedämme, että kuluttajat etsivät mukavuutta ja tyylikkyyttä, ilman että heidän tarvitsee tinkiä kahvin laadusta tai mausta. Siksi olemmekin iloisia voidessamme esitellä Siemens EQ.6:n, espressokoneen joka mahdollistaa kahvinystäville baristatasoisen kahvinautinnon kotioloissa”, sanoo BSH Kodinkoneiden markkinointipäällikkö Kristiina Pakarinen .

Siemens-tuotteet ovat edelläkävijöitä ja ne tunnetaan sekä innovatiivisista teknisistä ratkaisuistaan että ajattoman tyylikkäästä muotoilustaan. Siemens-espressokoneet ovat markkinoiden myydyimpiä ja EQ.6 on viimeisin lisäys EQ-perheeseen, jonka espressokoneet määritellään korkeatasoisen teknologian ja muotoilunsa mukaan.

EQ.6-espressokone löytyy nyt kaupoista.