UPO: TEHOKKAAMMAT, ENERGIAA SÄÄSTÄVÄT JA HELPPOKÄYTTÖISET PÄÄLTÄTÄYTETTÄVÄT PESUKONEET

lzsqzgve5v4yykbsdtkz

Uudet päältätäytettävät UPO PESUKARHUT on suunniteltu suomalaisten perheiden arkeen.
Täyttömäärä enintään 6 kg; pesukone varmistaa, että myös pienet määrät pyykkiä pestään vettä ja energiaa säästäen. Valitse 18:sta pesuohjelmasta erilaisiin arjen vaatimuksiin. Herkkäihoisille ja/tai lapsille suositellaan “Vauvanvaatteet” –pesuohjelmaa lisähuuhtelulla. Hyvin huuhdeltu pyykki on pehmeää ja iholle miellyttävää. Voit säästää energiaa valitsemalla “Eko puuvilla” pesuohjelman. Aroille tekstiileille “Villa” tai “Käsinpesu” ohjelmat tai “Sport” jos haluat raikastaa urheiluvaatteesi. Jos olet kiireinen, valitse “Pikapesu” joka puhdistaa vaatteesi vain 15:ssä minuutissa. ”Ajastus” –toiminnolla voit käynnistää pesukoneen haluamanasi aikana, esimerkiksi yöllä jolloin sähkö on edullisempaa.

Helppokäyttöinen suomenkielinen ohjauspaneeli, jossa on selkeä LED-näyttö (mallissaPESUKARHU PK2720D), suuri täyttöaukko ja helposti ja pehmeästi vain yhdellä kädellä avautuva ovi takaavat maksimaalisen käyttömukavuuden.

Aqua Stop –toiminnolla olet turvassa jopa epätodennäköisen vesivuodon suhteen. UPO on taloudellinen valinta: päältätäytettävien pesukoneiden energialuokka on A++ tai A+. Ja mikäli haluat siirtää konetta – pesukoneissa on käytännölliset pyörät.