Oral-B esittelee maailman ensimmäisen Bluetooth 4.0 -teknologialla varustetun älykkään sähköhammasharjan

8708944a923c649c_400x400ar

Oral-B esitteli uuden SmartSeries -tuotesarjansa Mobile World Congress -tapahtumassa helmikuussa, jolloin se otettiin innostuneena vastaan. Nyt tuotteet ovat kaupoissa Suomessakin.

Oral-B yhdistää SmartSeries -tuotteissaan terveyden ja teknologian tarjoamalla käyttäjälle henkilökohtaista ohjausta parempaan suuhygieniaan.   Ohjaus tapahtuu älypuhelimelle ladattavan sovelluksen avulla. Näin uusi tuotesarja vie suuhygienian aivan uudelle tasolle. Se myös tarjoaa ratkaisun heille, jotka ovat kiinnostuneita paremmasta ja henkilökohtaisiin tarpeisiin räätälöidystä harjaustekniikasta. Uusi teknologia auttaa parantamaan harjaustottumuksia esimerkiksi muistuttamalla hammaslangan käytöstä, huomauttamalla, jos harjatessa painaa liian kovaa ja muistuttamalla, kun on aika vaihtaa harjaspää. Pitkällä tähtäimellä tämä johtaa mukavampiin hammaslääkärikäynteihin.

Testit ovat lisäksi osoittaneet, että uutta sovellusta hyödyntävä käyttäjä pidentää hampaiden harjausaikaansa 60 sekunnista kahteen minuuttiin ja 16 sekuntiin, ylittäen näin hammaslääkärien suositteleman kahden minuutin harjausajan. Jos käyttäjällä ei ole älypuhelintaan mukana harjatessaan säilyttää harja tiedot jopa kahdestakymmenestä harjauksesta ja siirtää ne sovellukseen seuraavan kerran, kun käyttäjä luo yhteyden harjan ja älypuhelimen välille.

– Haluamme auttaa asiakkaitamme ylläpitämään suunsa terveyttä jatkuvasti, ei vain juuri ennen tai jälkeen hammaslääkärikäynnin. Oikea harjaustekniikka on aivan yhtä tärkeää kuin säännöllinen harjaus. Uudella SmartSeries -harjalla käyttäjä saa reaaliaikaista henkilökohtaista ohjausta siihen, kuinka parantaa ja ylläpitää suun terveyttä, kertoo Brand Manager Pierre Lindquist Oral-B:ltä.

Tuotetietoa – Oral-B SmartSeries ja Bluetooth 4.0

• Edestakaisin pyörivä ja sykkivä: Poistaa jopa 100 prosenttia enemmän plakkia kuin käsikäyttöinen hammasharja.

• 6 mahdollista asetusta: Päivittäinen puhdistus, syväpuhdistus, pehmeä, kiillottava ja ikeniä hoitava asetus sekä kielenpuhdistus.  

• Yhteensopiva kuuden erilaisen harjaspään kanssa: CrossAction, Precision Clean, 3D White, Sensitive, Floss Action ja TriZone.

• Paineentunnistin: Hälyttää ja hidastaa, jos käyttäjä harjaa liian kovaa.

• Matkasuoja: Suojaa harjaa ja laturia matkan aikana.

Oral-B -sovelluksen hyötyjä:

  • Kaksisuuntaisuus: Sovellus rekisteröi hammasharjan käytöstä tietoa, jota voidaan käyttää edelleen mukauttamaan hammasharja henkilökohtaisille asetuksille.
  • Henkilökohtainen harjausohjelma: Älypuhelinta käytetään harjauksen keston ja henkilökohtaisten harjausasetusten tallentamiseen ja käyttöön.
  • Säilyttää harjaustiedot: Jos käyttäjällä ei ole älypuhelintaan mukana hampaita harjatessaan, säilyttää harja tiedot jopa kahdestakymmenestä harjauksesta ja päivittää sovelluksen seuraavalla synkronointikerralla.
  • Kohti parempia harjaustottumuksia: Sovellus yhdessä SmartSeries-harjan kanssa edistää parempia päivittäisiä harjaustottumuksia, mikä pitkällä tähtäimellä johtaa mukavampiin hammaslääkärikäynteihin.
  • Auttaa pidentämään harjausaikaa: Sovellus tarjoaa käyttäjälle viimeisimmät uutiset, säätiedot ja tiedot kalenteritapahtumista sekä vinkkejä paremmasta suuhygieniasta, joten kaksi minuuttia harjausta kaksi kertaa päivässä on helppo saavuttaa.

Oral-B -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi joko AppStoresta tai Google Playsta, ja se toimii Bluetooth 4.0 -teknologialla varustetuissa älypuhelimissa. SmartSeries-tuotteiden suositushinnat ovat seuraavat: Oral-B PRO 6000 229 euroa ja Oral-B TriZone 6000 sekä Oral-B PRO 7000 White & Black 269 euroa.