MUSTA PÖRSSI LOPETTAA TOIMINTANSA

945074_390547454395462_1300059609_n

Kesko lopettaa Musta Pörssi Oy:n liiketoiminnan vaiheittain ja sulkee mustaporssi.fi-verkkokaupan vuoden 2015 loppuun mennessä.

Mustan Pörssin liiketoiminta on painottunut kodintekniikkaan ja elektroniikkaan. Kesko lopetti Mustan Pörssin ketjutoiminnan vuonna 2013 ja myi alkuvuodesta Anttila Oy:n, jossa kyseiset tuoteryhmät olivat vahvasti edustettuina.

Kesko julkisti keväällä strategian, jonka ytimenä on hakea kasvua ja tehokkuutta keskittymällä päivittäistavarakauppaan, rauta- ja sisustuskauppaan sekä autokauppaan. Kesko kehittää voimakkaasti digitaalisia palveluja ja verkkokauppaa erityisesti strategisilla kasvualueilla.

Musta Pörssi Oy:n henkilökunnalle pyritään löytämään uusia tehtäviä Keskon muista toiminnoista. Musta Pörssi Oy ja mustaporssi.fi työllistävät tällä hetkellä 11 henkilöä.