Gigantti: Joululahjoilla pidennetty vaihto- ja palautusoikeus

ogwviwgcjvw3z14xubnz

Kodinelektroniikka on monen suomalaisen toivelistalla. Gigantissa joululahjaostokset voi tehdä huoletta, sillä tarjoamme joulukuussa ostetuille tuotteille pidennetyn vaihto- ja palautusoikeuden aina 31.1.2015 asti.

Kaikki joulukuussa ostetut tuotteet voi vaihtaa tai palauttaa aina 31. tammikuuta asti. Lahjan saaja voi tutustua tuotteeseen rauhassa ja jos lahja ei miellytä, voi sen palauttaa, vaikka tuotteen pakkaus olisi avattu. Vaihto-oikeus ei koske liittymiä, palveluja sekä pelejä ja elokuvia, joiden sinetti on avattu.

Sähköinen kuitti ei katoa

Jos asiakas on antanut oston yhteydessä yhteystietonsa, löytyy kuitti järjestelmästämme automaattisesti, eikä asiakkaan tarvitse pitää huolta paperisesta kuitista. Vaivatonta ja helppoa!

Nettitilaukset 17.12. mennessä

Joululahjat ehtivät aatoksi perille, kun ne tilaa gigantti.fi -verkkokaupasta viimeistään keskiviikkona 17.12.2014. Collect@Store-palvelua voi hyödyntää aatonaattoon asti. Jouluaattona Collect@Store-palvelua voi käyttää tilaamalla tuotteet Helsingissä sijaitseviin Gigantin Forumin tai Itäkeskuksen myymälöihin.

Asiakaspalvelu avoinna välipäivinä

Myynti- ja asiakaspalvelumme on auki joulunpyhien jälkeisenä viikonloppuna lauantaina 27.12. klo 10-18 ja sunnuntaina 28.12. klo 12-18.