Gigantti avaa täysin uuden myymälän Helsingin keskustaan

pgytpcxqlp03ipamlrux

Gigantti avaa uuden myymälän Helsingin keskustassa kauppakeskus Forumissa huomenna torstaina 13.11.2014 klo 7.

– Forumin myymälän avaaminen on meille suuri juttu, jota on odotettu ja valmisteltu monta vuotta, sanoo Gigantin toimitusjohtaja Irmeli Rytkönen.

Myymälän avaaminen Helsingin ydinkeskustaan tuo Gigantin palvelut täysin uuden asiakaskunnan ulottuville.

– Haluamme tuoda tuotevalikoimamme ja palvelumme kaikkien suomalaisten saataville, myös niiden, jotka esimerkiksi käyttävät vain julkista liikennettä. Forumin myymälän ansiosta tulemme tavoittamaan myös ne ihmiset, jotka eivät halua lähteä keskustaa kauemmas ja haluavat poiketa Gigantissa esimerkiksi työpäivän jälkeen tai lounastauolla, Rytkönen sanoo.

Koska suurten tuotteiden, kuten pesukoneiden, kuljettaminen voi ilman omaa autoa olla haastavaa, voi tuotteet tilata kotiinsa kotiinkuljetuksella ja valmiiksi asennettuina. Autolla saapuvat asiakkaat voivat käyttää Forumin parkkihallia.

Keskustasijainnistaan huolimatta 2-kerroksinen Forumin Gigantti tarjoaa asiakkaille muista myymälöistä tutun laajan valikoiman kodinelektroniikkaa. Lisäksi myymälästä löytyy oma osasto Epoq-keittiöille.

– Keskustasta on puuttunut kauppa, joka tarjoaisi kodinkoneet, viihde-elektroniikan, palvelut ja keittiöt kaikki samasta paikasta. Gigantti on täyden palvelun talo aivan ydinkeskustassa, Rytkönen sanoo.

Forumiin avattava Gigantti on kodinelektroniikkaketjun toinen Helsingin-myymälä Itäkeskuksessa kauppakeskus Itiksessä sijaitsevan Gigantin lisäksi.